Παίζουν και οι… άλλοι

Στο άρθρο της ημέρας ο Μανώλης Θέμελης γράφει για την πρεμιέρα της Α1 ΕΠΣΗ, που είχε “μπαλωθιές” και έδειξε με το “καλημέρα” οτι τα φαβορί φαίνονται στο… γήπεδο.

Πολλά ακούγαμε και βλέπαμε όλο το Καλοκαίρι σε τοπικό επίπεδο, αλλά όταν…ακούς και βλέπεις “πολλά κεράσια κράτα και μικρό καλάθι”.

Δαμάστα, ΠΑΟΚ και Αλμυρός “χτύπησαν” μεταγραφικά οτι κινούνταν και φαινόταν οτι θα μπουν στην φετινή Α1 ένα… κλικ πάνω από τις άλλες 11 ομάδες.

Πολλά λόγια, πολλές μεταγραφές, πολλά χρήματα, αλλά όλα και όλοι κρίνονται στο Γήπεδο. Εκεί είναι ο καθρέφτης.

Το ξεκίνημα του Πρωταθλήματος έδειξε με το… καλημέρα, πόσο δύσκολο και απρόβλεπτο θα είναι και φέτος. Μην ξεχνάμε τι έγινε και πέρυσι στα Πλεϊ οφ.

Την πρώτη αγωνιστική είχαμε την “μπαλωθιά” της Τριτωνίας απέναντι στον Κρουσώνα (2-1) και την ισοπαλία του Αλμυρού στο Τυμπάκι με τον Αλμυρό (3-3), ενώ η ομάδα του Γαζίου ήταν μπροστά στο σκορ με 1-3!

Μόνο η… Δαμάστα επιβίωσε από τα “φαβορί”, επικρατώντας με 2-0 του Ζαρού. Πέρυσι έπαθε, έχασε το Πρωτάθλημα της Α2 από τον ΟΦΑ και φαίνεται οτι έμαθε.

Κοντολογίς, δεν είναι ένα Πρωτάθλημα 3 ομάδων αλλά 14 και κάθε ομάδα δικαιούται δια να…. ομιλεί και να ονειρεύεται. Παίζουν και οι… άλλοι. Δεν είναι… κούρσα για 3 ομάδες. 

Και έπεται συνέχεια, αφού είμαστε ακόμα στο ξεκίνημα. Είναι ένας… Μαραθώνιος και είμαστε ακόμα στα πρώτα μέτρα.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook