Το αστείο με τα τηλεοπτικά συνεχίζεται…

Ο Κώστας Παπαδόπουλος γράφει στο άρθρο της ημέρας για την πρεμιέρα της Super League 2 και της Football League και το… τρελό που είδαμε στο πρόγραμμα.

Ναι, είναι αλήθεια. Δεν σας κοροϊδεύουμε. Το πρωτάθλημα της Super League 2 ξεκινάει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, χωρίς ωστόσο να υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη, μιας και δεν έχει βρεθεί ακόμα λύση για τα συμβόλαια των ομάδων.

Άρα αυτό σημαίνει ότι ξεκινάει και όποτε τους… καπνίσει θα το σταματήσουν αφού δεν θα έχει βρεθεί λύση. Σε αυτό το πρωτάθλημα λοιπόν με αυτή την διοίκηση θα παλέψουν οι ομάδες να βγάλουν το μπάτζετ τους και να βάλουν στόχους. Απίστευτο και όμως Ελληνικό. Αλλά μην φέρνουμε την καταστροφή πάμε τώρα να δούμε την πρεμιέρα και βλέπουμε για την επόμενη αγωνιστική.

Ξεκινάει και η Football League, που φαίνεται να είναι πιο οργανωμένη από την παραπάνω κατηγορία αφού βλέποντας το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας είδαμε ότι θα έχει τηλεοπτική κάλυψη… Τι τρελαθήκατε; Σιγά στην Ελλάδα είμαστε όλα γίνονται. Ναι λοιπόν δύο παιχνίδια κάθε αγωνιστική θα δείχνει η Δημόσια τηλεόραση.

Αυτά που ζούμε στις παρακάτω κατηγορίες είναι απλά… κουραστικά και σίγουρα άπαντες πρέπει να βρουν λύση, αφού έτσι διαλύονται ομάδες μιας και δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος της χρονιάς χωρίς χορηγίες και τηλεοπτικά… Πάντως είναι απίστευτο να βλέπουμε ματς της Football League που ναι μεν είναι επαγγελματική, ωστόσο στην ουσία είναι η Γ’ Εθνική και όχι η Super League 2. Ας ελπίσουμε να βρεθεί λύση και να μην έχουμε διακοπές σε πρωταθλήματα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook