Αν φέρνει… εξάρες θα παίρνει τις παρτίδες!

Με τον πλέον… εκκωφαντικό τρόπο έπαιξε το πρώτο του ματς στο Γάζι ο φετινός Αλμυρός. Γράφει ο Γιώργος Χαλκιαδάκης στο blog του στο athleticradio.gr.

Και παράλληλα μετά το χι της πρεμιέρας στο Τυμπάκι, πέτυχε την μεγαλύτερη έως τώρα σε σκορ νίκη στο πρωτάθλημα. Απέναντι σε μια Γόρτυνα, που δε θα μπει κανένας στο κόπο να αναλύσει εις βάθος τόσο τους Μεσσαρίτες, αλλά φυσικά και τους γηπεδούχους.

Όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό η διαφορά είναι μεγάλη μεταξύ των δυο τους.

Από κει και μετά το τι θα καταφέρουν και το τι δεν θα καταφέρουν στη διάρκεια της σεζόν είναι ένα άλλο κομμάτι.  

Οι του Αλμυρού προχώρησαν σε ένα τόσο υψηλό μπάτζετ ναι μεν να μην ιδρώνουν στα περισσότερα παιχνίδια, αλλά και να βγουν εκείνοι νικητές στα πέντε με έξι φετινά…ντέρμπι φωτιάς, έτσι ώστε να πάρουν το τίτλο και με τη συνέχεια του… πολυμετοχικού σχήματος διοικητικά, να προχωρήσουν στην επόμενη παραπάνω κατηγορία. Αυτά είναι τα σχέδια, βέβαια, όταν κάνουμε σχέδια, λέει ο σοφός λαός, ο Θεός γελάει.

Εντάξει, θα φανεί με ποιον θα είναι και ο μεγαλοδύναμος φέτος! Στη κερκίδα βρέθηκε πολύ κόσμος, αλλά χωράνε και άλλοι, αφού το ξέρουμε…όλοι οι καλοί χωράνε! Και ο κόσμος του Γαζίου πρέπει να πλησιάσει περισσότερο την ομάδα του τόπου είτε καταγωγής τους, είτε του τόπου…διαμονής τους,σωστά;  Για την ερχόμενη τρίτη αγωνιστική, η Γόρτυς θα υποδεχτεί ένα ακόμα μεσσαρίτικο αντίπαλο, τον ΑΟΤ,μετά τις Μοίρες της πρεμιέρας (1-1).

Ενώ ο Αλμυρός θα πάει μέχρι τα Μάλια.  Πέρα το αγωνιστικό κομμάτι, οι άνθρωποι του Αλμυρού, προχωράνε τα έργα στο γήπεδο και γύρω από αυτό. Στο κυλικείο, τα αποδυτήρια από την Ανατολική πλευρά(με υπογραφή…Πάγκαλου!). Πολύ θετική εντύπωση προκαλεί η οργάνωση..που τη παίρνει κάποιος χαμπάρι από την είσοδο…με τη διαχείριση στα εισιτήρια.

Πολύ ωραίο σκηνικό επίσης το όλο τελετουργικό που στήθηκε κατά την είσοδο ομάδων και διαιτητών στο γήπεδο για την έναρξη του παιχνιδιού. Οι δυο ενδεκάδες συνοδεύτηκαν με παιδιά της ακαδημίας του Αλμυρού, κρατώντας παράλληλα πολύχρωμα μπαλόνια. Πρέπει επιτέλους οι.. .αμετανόητοι της κερκίδας που βγάζουν τα εσώψυχα τους βρίζοντας και χρησιμοποιούν συχνά..εμετικές φράσεις, να το πάρουν απόφαση.

Να μένουν σπίτια τους, γιατί μπορεί να πάθουν και καμιά ζημιά στο τέλος. Και ιδιαίτερα αρκετοί, βλέποντας ότι υπάρχουν γυναίκες στη κερκίδα, τότε…τα δίνουν όλα, δίνουν και τα…ρέστα τους!

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook