Αντίο…αντίο…από τον Β2!!!

Σας το έχουμε ξανά γράψει, ο φετινός Β2 όμιλος…κλέβει τη παράσταση!  Η Τύλισος σε ένα ματς ακατάλληλο για καρδιακούς, κατάφερε νικώντας με 3-2 τους Νέους Αλμυρού, να μείνει..ορφανή στη κορυφή. Γράφει ο Γιώργος Χαλκιαδάκης.

Αφού, μια ημέρα πριν(Σάββατο), ο ΟΦΑΜ είχε μοιραστεί τους βαθμούς(1-1) με τον Άγιο Δημήτριο. Παίζοντας στη Βαγιά σε ένα γήπεδο λίγο ποδοσφαίρου και ολίγον…πόλου, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών!  Το πρωτάθλημα τώρα, λόγο γιορτών και περιθώριο στις ημερομηνίες, διακόπτεται και επανέρχεται το πρώτο Σαββατοκύριακο του νέου έτους.

Όμως, εκκρεμεί και θα παιχτεί την ερχόμενη Κυριακή το εξ αναβολής ματς μεταξύ ΟΦΑΜ και Δόξας. Για να δούμε πως θα διαμορφωθεί η βαθμολογία στη δύση του 2019!  Είναι φυσικά του πρώτου γύρου(5η αγωνιστική), γιατί ο δεύτερος ξεκίνησε το διήμερο που μας πέρασε. Στο παιχνίδι μας τώρα, η Τύλισος έκανε το δυο στα δυο εναντίον στη νεανική ομάδα του Αλμυρού. Στη πρεμιέρα είχε περάσει με 1-7 από το Γάζι. Όχι ότι δεν είναι νεανική… και η φετινή Τύλισος,έτσι; Μια ματιά στο ρόστερ και οι απαντήσεις έρχονται πανεύκολα.

Προηγήθηκε γρήγορα με τον…αειθαλή Καλέα η Τύλισος, αλλά με δυο γκολ οι φιλοξενούμενοι, πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 1-2. Στην επανάληψη, οι παίχτες του έμπειρου προπονητή τους, Μιχάλη Ζουραράκη, έκαναν τη πλήρη ανατροπή(3-2).  Θετικότατος ο ρέφερι Χρήστος Κλαμπατσέας, θα επανέλθουμε με ποιο αναλυτικό θεματάκι στη διαιτησία.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook