Άλλο…level ο φετινός Β2 όμιλος!

Aπό τα πλέον συναρπαστικότερα πρωταθλήματα το φετινό του Β2 ομίλου. Γράφει ο Γιώργος Χαλκιαδάκης.

Σε βαθμολογικό ενδιαφέρον, σε ποιότητα παικτών, σε συναρπαστικά ματς, σε τεχνικά και όμορφα γκολ!

Την αγωνιστική αυτή, δυστυχώς, λόγο έλλειψης διαιτητών, παίχτηκαν μόνο τρία από τα έξι συνολικά παιχνίδια της 17ης αγωνιστικής. Ματσάρα στο ΟΦΑΜ – Άλογο(2-2), εξίσου συναρπαστικός αγώνας στη Τύλισο (3-1 με Δειλινά), αλλά και πολύ ενδιαφέρον η συνάντηση των Δαφνών με τον Άγιο Δημήτριο(3-1).

Στη κορυφή, για ακόμα μια φορά έχουμε εναλλαγή ομάδων. Η Τύλισος με το τρίποντο της και σε συνδυασμό της ισοπαλίας του ΟΦΑΜ, πέρασε στη πρώτη θέση με έναν βαθμό διαφορά από τη δεύτερη θέση.

Τα Δειλινά ναι μεν δεν έχασαν τη 3η θέση αλλά. Με παιχνίδι περισσότερο, συγκατοικεί με Ραύκο και Αετό. Αλλά μεγάλωσε και η βαθμολογική ψαλίδα από τη 2η θέση. Τα Δειλινά έχουν παράπονα από τη διαιτησία(Φερετζάκης, Σφακιανάκης Μιχάλης(ο μικρός!) και Ζουρμπάκης.

Ζήτησαν σε τρεις περιπτώσεις πέναλτι. Επίσης ακυρώθηκε ως οφσάιντ από ένα γκολ για κάθε ομάδα, φυσικά με αντίθετη άποψη από ένθεν και ένθεν. Ενώ αποβλήθηκε στα μισά της επανάληψης παίχτης των γηπεδούχων. 

Από μια βασικότατη απουσία είχαν οι ομάδες. Ο Μανιούδης από τους νικητές και ο Γιακουμάκης από τους ηττημένους. Θετικό και σωστό παράδειγμα, η αθλητικότατη αλληλο συμπεριφορά των δυο αντιπάλων. Στα πλαίσια της ερχόμενης αγωνιστικής, δε θα ήταν υπερβολή αν γράφαμε πως όλα τα ματς είναι φωτιά! Αλλά σίγουρα στη κορυφή της λίστα είναι εκείνο μεταξύ Δειλινών και ΟΦΑΜ και ακολουθεί η αναμέτρηση μεταξύ Καμινίων και Τυλίσου.

Για ρίξτε μια ματιά και εσείς στο πρόγραμμα.   Τέλος, δε θα πρέπει να μη σχολιάσουμε και τη δύσκολη μέρα που είχε σε προσωπικό επίπεδο ο γενικός αρχηγός των Δειλινών, ο Βαγγέλης Δαϊλάκης. Είχε το 40ήμερο μνημόσυνο της μητέρας του τη Κυριακή. Οπότε έφυγε βιαστικά από την εκκλησία, για να μπορέσει να είναι παρών στη Τύλισο και στο δύσκολο ματς που είχε η ομάδα του. Φυσικά και στη Τύλισο κρατήθηκε ενός λεπτού σιγής στη μνήμη του Δημήτρη Παπαδόπουλου.

Στα πλαίσια της ερχόμενης αγωνιστικής, δε θα ήταν υπερβολή αν γράφαμε πως όλα τα ματς είναι φωτιά!…
Η οποία θα παιχτεί το επόμενο Σαββατοκύριακο, αφού θα μεσολαβήσουν τα εξ αναβολής ματς που δεν έγιναν το διήμερο που μας πέρασε.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook