Τέτοια εξυπνάδα δεν θα την σκεφτόταν ούτε ο… Τραμπ

Η ΕΠΟ ξεπέρασε τον… Πλανητάρχη με την απόφαση της για τα Κύπελλα των Ενώσεων και έσπασε τα… γραφικόμετρα. Γράφει ο Μανώλης Θέμελης.

Το τελευταίο διάστημα του Κορονοϊού νομίζαμε οτι έχουμε ακούσει και διαβάσει τα πάντα όσον αφορά στα αθλητικά. Νομίζαμε.

Η απόφαση της ΕΠΟ μας… ξεπερνάει. Τσιμπιόμασταν όταν το μάθαμε για να διαπιστώσουμε οτι είμαστε ξύπνιοι ή μας τρολάρουν…

Η… Κυρία ΕΠΟ, αποφάσισε οτι σε περιπτώσεις που τα Κύπελλα των Ενώσεών της δεν ολοκληρώθηκαν στους αγωνιστικούς χώρους, δηλαδή σε όλους σχεδόν τους Νομούς, τα τρόπαια θα δοθούν με κλήρωση!

Αχά, καλό, έ; Το σκέφτηκαν πολύ πριν το… μπουμπουνίσουν;

Η πρόταση των περισσότερων ΕΠΣ είναι οι Τελικοί να διεξαχθούν τον Σεπτέμβριο και ουσιαστικά να ανοίξουν έτσι την νέα αγωνιστική περίοδο.

Ωστόσο το αίτημα δεν έγινε αποδεκτό! “Δύο στα δύο” δηλαδή από την Ομοσπονδία μας.

Στο… στρίψιμο της δεκάρας θα έχουμε Κυπελλούχο!

Και πες οτι θα υλοποιηθεί αυτή η ντροπιαστική απόφαση, στο Ηράκλειο που εκκρεμεί ένας Ημιτελικός τι θα γίνει;

‘Εχει προκριθεί ο ΠΟΑ και ο Γιούχτας είχε επικρατήσει στο πρώτο ματς του ΠΑΝΟΜ με 3-0. Η ρεβάνς είχε αναβληθεί λόγω του… πυλώνα. 

Και μετά… πλάκωσε ο κορονοϊός. Και μπήκαν όλα στον… πάγο.

Οι “φωστήρες” όμως της ΕΠΟ έχουν την λύση. Δηλαδή θα γίνει κλήρωση και απονομή μαζί; Και ποιες ομάδες θα μπουν στην κληρωτίδα; Και οι τρεις; Και θα έχουμε και… φιέστα; 

Τέτοια εξυπνάδα πάντως ούτε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ με τις ενέσεις… αντισηπτικού και χλωρίνης για την αντιμετώπιση της πανδημίας δεν θα την σκεφτόταν.

Μάλλον κάποιοι όμως χρειάζονται ενέσεις… μυαλού. Δεν εξηγείται αλλιώς….

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook