Ο Βασιλειάδης την αποτελείωσε και ο κορωνοϊός την… ξέσκισε

Ο Μανώλης Σαρρής γράφει στο blog του στο athleticradio.gr για την οριστική διάλυση των μικρών κατηγοριών.

Πέρυσι τέτοιο καιρό όταν το θέμα της αναδιάρθρωσης ήταν στα… φόρτε του είχα γράψει από την αρχή πως θα ήταν μια καταστροφική απόφαση για τις μικρές κατηγορίες. Ο λόγος ήταν απλός: Θα επί ζούσαν μόνο οι ομάδες που θα είχαν πραγματικούς ιδιοκτήτες και όχι άλλες που θα είχαν προέδρους – στοιχηματατζήδες. Άλλωστε όσο έπαιξε φέτος η Σούπερ Λιγκ 2 πρόλαβαν και έκαναν τρομερά πράγματα. Ειδικά στα παιχνίδια των Κ19 δεν είδαμε μόνο αγγλικά σκορ αλλά και… από την Μαλαισίας!

Η αναδιάρθρωση του Βασιλειαδη «πότισε» με κρατικό χρήμα ομάδες που ήδη φυτοζωούσανε με αποτέλεσμα να κοιτάξουν πως θα την βγάλουν στο τζάμπα και να μην βρουν άλλους πόρους εσόδων. Ή μάλλον βρήκαν αλλά καλύτερα ας μην το πιάσουμε το πως βρήκαν λεφτά.

Τότε έγραφα και εν τελεί δικαιώθηκα πως οι παράγοντες των ομάδων ενδιαφέρονταν μονάχα για το πως θα τσεπώσουν τα λεφτά από την ΕΡΤ και τα υπόλοιπα ήταν στα @@ τους.

Ήδη οι περισσότερες ομάδες είναι υπερχρεωμένες αφού τα λεφτά τελικά δεν τους έφτασαν γιατί έπεσε «τσεκούρι» στην συνέχεια και ο Βασιλειάδης είναι ο άνθρωπος που ξεκίνησε την διάλυση των μικρών κατηγοριών. Όταν ο ΟΦΗ φώναζε πως μοναδική λύση είναι η αναδιάρθρωση αλλά από κάτω προς τα πάνω (παρότι ήταν σίγουρος εκείνος) οι υπόλοιποι το έπαιζαν επαναστάτες χωρίς ουσία.

Δυστυχώς, έναν χρόνο μετά, ήρθε ο κορωνοϊός που συνέχισε αυτό που ξεκίνησε ο Βασιλειάδης. Στην μέση υπάρχει και ο Λεουτσάκος – ο πρόεδρος επανάστασης που οδήγησε τις ομάδες στην αναδιάρθρωση έστω και με τα μισά λεφτά και τώρα έχει στα χέρια του μια βόμβα που είναι έτοιμη να σκάσει και που πάλι συζητούν για αναδιάρθρωση.

Πολύ φοβάμαι ότι τα μικρά πρωταθλήματα βρίσκονται μπροστά από μια οικονομική καταστροφή που δύσκολα θα βρει ξανά τρόπο να μεγεθυνθεί μέσα στα επόμενα χρόνια.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook