Σημείο… μηδέν στο τοπικό

Nα που για ακόμα μια φορά ο πρόεδρος της Ενώσεως αιφνιδίασε τους πάντες, ή μάλλον σχεδόν τους πάντες. Πάρθηκαν αποφάσεις, έγιναν τομές. Γράφει ο Γιώργος Χαλκιαδάκης.

Σίγουρα θα ήταν ένα δύσκολο φινάλε της σεζόν, ένα τέλος που δεν θα παιζόταν στα γήπεδα, αλλά θα ολοκληρωνόταν με…αντισηπτικά και μάσκες!

Ο κυπελλούχος βγήκε με κλήρωση και μη προσπαθούν τώρα ορισμένοι να το φορτώνουν στην ΕΠΟ.Δηλαδή οι δικές μας αποφάσεις, ήταν τελείως σωστές; Πως δηλαδή θα βγάζαμε πρωταθλητές και ανόδους με…νεκρά σημεία και θα αναδεικνύονταν ο κυπελλούχος στο γήπεδο; Γιατί για..καθόδους, ούτε λόγος, δεν έπεσε κανένας, δε κτύπησε κανένας! Αχ ένας… Λεβαδειακός που σας χρειάζεται!!!

Όλα καλά! Κοιτάξτε, σε γενικές γραμμές, θεωρούμε πως οι κινήσεις-αποφάσεις του προέδρου Νίκου Τζώρτζογλου και των μελών του, είναι ικανοποιητικές, σε σωστή κατεύθυνση. Ευχαριστημένοι ποτέ δεν θα είναι άπαντες. Αλλά γιατί να βγάλουμε ομάδες κατηγορία με…νεκρές αποφάσεις και να μη γίνει το ίδιο και με τις ομάδες της ουράς; Εκείνοι που υποβιβάζονταν τη στιγμή…μηδέν, να έπεφταν και κατηγορία;

Εύλογα ερωτήματα, που και δικά μας είναι, αλλά και δεχτήκαμε από ανθρώπους του τοπικού.  Στη Β κατηγορία, μειώθηκαν πολύ οι ομάδες. Από εννιά λέει κάθε όμιλος, βλέπουμε να παίζονται τρεις γύροι(χωρίς κρεμμύδι!), ή τέλος πάντων να βρουν τρόπους οι διοργανωτές και να αυξηθεί ο αριθμός των παιχνιδιών.

Μεταλλαγμένη κατά πολύ θα είναι και η Α2 κατηγορία. Γιατί να μη καταργούνταν η Γ κατηγορία για μια χρονιά; Να ένα άλλο ερώτημα. Βέβαια έχουμε αρκετά πράγματα μπροστά μας. Τι γίνεται με τις ομάδες; Οι παράγοντες θα το αντέξουν το οικονομικό βάρος; Με τους παίχτες;

Οι απαιτήσεις τους; Με τους προπονητές; Θα συναντάμε πολλά παράξενα και μυστήρια πράγματα. Πότε επίσης θα ξεκινήσει η επόμενη σεζόν; Οέο;; Προφανώς από τη σέντρα θα  εξαρτηθεί κατά πολύ και ο τρόπος διεξαγωγής των πρωταθλημάτων.

Με δεδομένο πως για την μεθεπόμενη σεζόν, θα πρέπει να καταστρωθεί ένα πλάνο από την ΕΠΣΗ, για τις κατηγορίες των πρωταθλημάτων της περιόδου 2021-22. Βρε που είμαστε μπλεγμένοι! Κατά τα άλλα λέει θα έχουμε την ετήσια ΓΣ της ΕΠΣΗ σε λίγες ημέρες. Άραγε τι θα έχει μείνει να συζητηθεί; Μα το απόλυτο…τίποτα.

Για ακόμα μια φορά το καταγράφουμε, ας πιάσουν ΟΛΟΙ οι παράγοντες του τοπικού, να δουν τι θα κάνουν. Να πάρουν ομαδικές αποφάσεις, να πιέσουν πράγματα και καταστάσεις, προς πάσα κατεύθυνση. Δύναμη τους…είναι ο ίδιος τους ο εαυτός.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook