Καλές οι προτάσεις αλλά χωρίς χρήματα δεν υπάρχει σωτηρία!

Ο Κώστας Παπαδόπουλος γράφει στο blog του στο athleticradio.gr για τις προτάσεις των ομάδων της Α1 ΕΠΣΗ αλλά και για το οικονομικό που θα είναι μεγάλο… αγκάθι.

Σήμερα ολοκληρωνόταν η δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ, ωστόσο λόγο της ελάχιστης συμμετοχής (μόλις 5 σωματεία είχαν δηλώσει συμμετοχή) η ΕΠΣΗ έδωσε παράταση μέχρι τις 14 Αυγούστου.

Το απόγευμα της Πέμπτης στα γραφεία της ΕΠΣΗ έγινε η συνάντηση των αρμόδιων με τους ανθρώπους των ομάδων, προκειμένου να υπάρξουν προτάσεις για την διεξαγωγή του νέου πρωταθλήματος.

Άπαντες συμφώνησαν στο ενδεχόμενο να υπάρχουν 16 ομάδες στην κατηγορία τη νέα χρονιά, ωστόσο τίποτα ακόμα δεν είναι σίγουρο, αφού το οικονομικό και ο κορωνοϊός έχει “λυγίσει” αρκετές ομάδες.

Μπορεί να υπάρχουν αρκετές ιδέες τόσο από την ΕΠΣΗ, όσο και από τους ανθρώπους των ομάδων για το πως θα δούμε τη νέα χρονιά το πρωτάθλημα, ωστόσο το οικονομικό είναι αυτό που στο τέλος θα αποφασίσει την τύχη του, αφού μπορεί η θέληση να υπάρχει όμως τα χρήματα είναι ελάχιστα και οι ομάδες δυσκολεύονται για τα βασικά.

Πάμε λοιπόν σε ένα κρίσιμο Αύγουστο που όλα θα κριθούν μέχρι 14 Αυγούστου που τελειώνουν οι δηλώσεις, με την ΕΠΣΗ να έχει την πίστη για κάτι καλό…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook