Η “ταφόπλακα” στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο!

Ο Κώστας Παπαδόπουλος γράφει στο blog του στο athleticradio.gr για την απόφαση να μην υπάρχει κόσμος στα γήπεδα τη νέα χρονιά στα Ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Τα οικονομικά προβλήματα στις ερασιτεχνικές ομάδες την φετινή χρονιά είναι τεράστια λόγω του κορωνοϊού και την διακοπή του πρωταθλήματος…

Πλέον τα προβλήματα αυξάνονται, αφού με το νέο υγειονομικό πρωτόκολλο απαγορεύει τον κόσμο στα γήπεδα τη νέα αγωνιστική χρονιά, μειώνοντας ακόμα περισσότερο τα έσοδα των σωματείων, τα οποία παλεύουν με κάθε τρόπο να “μαζέψουν” χρήματα μέσα στην χρονιά για να βγει η σεζόν.

Η απουσία κόσμου από τις εξέδρες των γηπέδων, αφαιρεί αυτόματα και τις ταμπέλες χορηγιών, αφού κανένας επιχειρηματίας δεν θα χρηματοδοτήσει μια ομάδα, εφόσον δεν θα υπάρχει κόσμος στις εξέδρες.

Σίγουρα όλες οι αποφάσεις που αφορούν το ερασιτεχνικό και όχι μόνο ποδόσφαιρο είναι μια “ταφόπλακα” για τους παράγοντες που προσπαθούν μέσα από τις δουλειές τους να δίνουν στις ομάδες τους για να παίζουν στα πρωταθλήματα.

Η απόφαση για άδεια γήπεδα σίγουρα είναι λάθος, αφού την ίδια ώρα που μπαίνει “λουκέτο” στα γήπεδα και σιγά σιγά στις ομάδες που δεν θα έχουν την οικονομική δυνατότητα να παλέψουν για να τα βγάλουν πέρα, σε χώρους εστίασης γίνεται ένας “χαμός” από κόσμο και από παραβίαση πρωτοκόλλου.

Εφόσον λοιπόν τα γήπεδα είναι σε ανοιχτό χώρο θα μπορούσαν οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου να προτείνουν λύσεις με τα μέτρα ασφαλείας να είναι αποδεκτά από τις ομάδες…

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook