Κέρδος του τοπικού και οι δύο αντίπαλοι!

Πριν τη σέντρα και οι δύο ήταν αήττητοι, έχοντας το απόλυτο στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος τους, όλα αυτά στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Γράφει ο Γιώργος Χαλκιαδάκης.

 Ο… επανιδρυθείσας Κόρακας, περνώντας νικηφόρα από τη Βαγιά (0-1), αύξησε τη προπαίδεια, απέναντι στη νεανική ΑΕΚρητών.

Όπου γνώρισε τη πρώτη της ήττα. Πλέον στη κορυφή έμειναν Κόρακας και Ροδιά (τρία στα τρία με τη σειρά της).  Όμως πέρα των αποτελεσμάτων ποια είναι τα θετικά;

Μα ότι μια ακόμα ακαδημία έχει ιδρύσει ομάδα στο τοπικό(ΑΕΚ),καθώς και η επιστροφή του Κόρακα στις επάλξεις!

Ο κόουτς Χάρης Αρμουτάκης των πιτσιρικάδων, ξέρει πολύ καλά πως χρειάζεται υπομονή και δουλειά.

Διαθέτουν και λίγους παίκτες με εμπειρία, όπου με τη σειρά τους, θα πρέπει να αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση κάθε στιγμή. Και να καθοδηγούν τους νεαρούς συναθλητές τους, εντός και εκτός γηπέδου.

Από την άλλη, η ομάδα της Πόμπιας, θεωρούμε έχει διδαχθεί από το παρελθόν. Και έχουν επιστρέψει σοφότεροι!

Πρέπει ΟΛΟΙ να το μάθουν μια και καλή και ιδιαίτερα στο τοπικό. Πως οι ομάδες χτίζονται, δεν αγοράζονται. Έχουμε μάθει πως συνεχίζουν και το κομμάτι της ακαδημίας του Κόρακα.

Μπράβο τους. Και μας άρεσε που είδαμε στη κερκίδα παλιούς ανθρώπους και παράγοντες του Κόρακα, όπως το Μανόλη Φραγκιαδάκη.

Αλλά και το Γιώργο  Τζωρτζάκη που είναι κοντά στη Μεσσαρίτικη ομάδα. Χρέη προπονητή; Ο πάλαι ποτέ τερματοφύλακας Μοσχονάς, μεγάλη η προσφορά του στον  ”άσσο” του Κόρακα για πολλά χρόνια, αλλά σε άλλες ομάδες.

Ποιος υπερασπίζεται τώρα τα γκολπόστ του Κόρακα; Μα ο…βετεράνος Αλεβιζάκης!  Από τα ωραία της αναμέτρησης επίσης, το πιατάκι με τα φρούτα και τις μπάρες δημητριακών που περίμεναν τους διαιτητές στα αποδυτήρια, ως φιλοξενία από τους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Πριν τη σέντρα, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγής, όπως και σε όλα τα ματς των τοπικών Πρωταθλημάτων της ΕΠΣΗ, στη μνήμη του διαιτητή Θέμη Θέμελη, καθώς συμπληρώθηκαν 40 μέρες από τον χαμό του. 

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook