Λοκνταουν… ροή… και η καταρροή του τοπικού!

Η δύσκολη χρονιά του 2020 μας αποχαιρετά σε λίγες ημέρες και τι βιώνουμε χωρίς ποδόσφαιρο για πρώτη φορά, από τότε που αρχίσαμε να ασχολούμαστε μαζί του. Γράφει ο Γιώργος Χαλκιαδάκης.

Και εννοούμε το ερασιτεχνικό, το αγαπημένο μας τοπικό ποδόσφαιρο. Διανύουμε το δεύτερο λοκνταουν και η κατάσταση είναι δύσκολη.

Προέχει η υγεία μας, ο Θεός να βοηθήσει όλο το κόσμο, να έρθουν οι λύσεις και να σταματήσουν όσο πιο γρήγορα οι θάνατοι. Εμείς τώρα τι κάνουμε; Εδώ ως Ηράκλειο φυσικά.

Παρακολουθούμε τις εξελίξεις, υπάρχει επικοινωνία και συνεννόηση με τη μητέρα ΕΠΟ. Πάρα πολύ ωραία όλα αυτά.

Αλλά έχουμε αφήσει σε εκκρεμότητα και μια αγωνιστική σεζόν, με ότι συνεπάγεται όλο αυτό.

 Ρωτήσαμε πρόσφατα ένα παράγοντα, να μας πει για  τις εκτιμήσεις του για τη ροή της αγωνιστικής σεζόν.

Και μας απάντησε, αυτή δεν είναι ροή…καταρροή είναι!!!  Δεκέμβριος πάπαλα,

θα μπει ο Ιανουάριος και μετά λέει τις 7 βλέπουμε…κρίνουμε…αποφασίζουμε και πράττουμε. Οι σκέψεις πολλές και τα πηγαδάκια το ίδιο.

Να ξανά ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα; Θα προλάβουμε; Μα δε θα πρέπει να υπάρξει εκ νέου μια μίνι έστω προετοιμασία δυο με τρεις εβδομάδες;

Οπότε δεν είναι μόνο μια απόφαση και ανεβάζουμε αμέσως το διακόπτη, ας υπολογίζουμε και το χρονικό διάστημα προετοιμασίας και προπονήσεων.

Να παίζουμε μπαλίτσα Τετάρτες και Σαββατοκύριακα; Μπορεί ο κόσμος του τοπικού να το αντέξει όλο αυτό;

Να τα…ψαλιδίσουμε λίγο τα πρωταθλήματα; Μα έχει εκδοθεί ήδη μια προκήρυξη, τι θα τι κάνουμε αυτήν; Και αν ου μη γένοιτο, μας τι πέσει και κάνα…τρίτο λοκνταουν;

Τι γίνεται τότε; Δύσκολη η φάση και για την ΕΠΣΗ μας. Στον αέρα όλο το φετινό εγχείρημα και ο θεός μόνο ξέρει τι μέλλει γενέσθαι.

Σίγουρα από πλευράς παραγόντων θα υπάρξουν από άλλους πιέσεις για να τρέξει και να βγει η σεζόν, να εκπληρωθούν οι στόχοι. Αλλά θα είναι και άλλοι που θα προτείνουν να μη συνεχιστεί η σεζόν.

Να κριθεί άκυρη η φετινή σεζόν και να πάμε από καλοκαίρι στην επόμενη σεζόν.

Έχει υπάρξει και ένας σχεδιασμός, σε πρώτη φάση τουλάχιστον, για τη νέα διοργάνωση το Youth League. Που θα αποτελέσει μια μεγάλη αχτίδα φωτός για το Ηρακλειώτικο μας ποδόσφαιρο.   

Όλα αυτά βέβαια, εμείς τα καταγράφουμε σε λίγες λέξεις. Αλλά δεν είναι καθόλου εύκολα τα πράγματα.

Και ότι και να αποφασιστεί και για ότι γίνει, σίγουρα θα υπάρξουν…παράπλευρές απώλειες.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook