Μεταξύ σφύρας και άκμονος…

Στο άρθρο της ημέρας ο Μανώλης Θέμελης γράφει για το κομβικό σημείο που βρισκόμαστε και θα κριθεί αν θα συνεχιστεί ή όχι η σεζόν σε Γ Εθνική και τοπικά πρωταθλήματα.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Αυτές τις μέρες θα κριθεί το αν θα συνεχιστούν τα πρωταθλήματα της Γ Εθνικής και της ΕΠΣΗ.

Η δράση έχει σταματήσει από τις αρχές Νοεμβρίου και κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι θα γίνει.

Οι παίκτες αγωνιούν και ζητούν επανέναρξη, οι παράγοντες έχουν “ματώσει” οικονομικά χωρίς την παραμικρή στήριξη και βοήθεια, οι φίλαθλοι έχουν “ξενερώσει” που δεν τους επιτρέπεται να δουν τα ματς και όλοι μας είμαστε στο… περίμενε.

Συζητήσεις επί συζητήσεων, τηλεδιασκέψεις, προτάσεις, συμφωνίες και διαφωνίες βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, αλλά όλα αυτά τα βλέπει ο Κορονοϊός και… γελάει. Γελάει γιατί ξέρει οτι αυτός έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο. Όπως και οι λοιμοξιολόγοι.

Αν ανάψει “κόκκινο” φως τότε όλες οι συζητήσεις θα πάνε στον… κάλαθο των αχρήστων.

Για όλους εμάς στον Athletic Radio 104,2 και το athleticradio.gr που αγαπάμε και στηρίζουμε το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, θα ήταν στενάχωρο να έχουμε “παύλες” και κληρώσεις.

Ας ευχηθούμε όλα να πάνε καλά, να περάσει όσο το συντομότερο αυτό που ζούμε και στο να πάμε και πάλι στα γήπεδα για να… μυρίσουμε ξανά ποδόσφαιρο.

Σε κάθε περίπτωση όλα θα κριθούν αυτές τις μέρες, γιατί μετά τα χρονικά περιθώρια θα είναι στενά και θα πάμε σε άλλες λύσεις….

Τώρα είναι που η μπάλα “καίει”…

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook