Καλώς τηνα κι ας άργησε…

Στο άρθρο της ημέρας ο Μανώλης Θέμελης γράφει για έναρξη του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2, που μπορεί να μην άργησε μία… μέρα, όπως η αγάπη, αλλά μήνες!

Το πασίγνωστο μυθιστόρημα της τεράστιας Λιλής Ζωγράφου «Η αγάπη άργησε μια μέρα», αναφέρεται  σε μια μέρα, μια ζωή, μια αιωνιότητα..

Περιμένοντας την αγάπη. Την αγάπη την αυθεντική.

Έτσι και οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ περίμεναν τόσους μήνες την έναρξη του Πρωταθλήματος. 

Αυτή ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έγινε το περασμένο Σ/Κ.

Μπορεί να μην είδαμε από το ξεκίνημα τις… ματσάρες, που προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Λίγκας, Λεωνίδας Λεουτσάκος ή να μην τις δούμε και ποτε, αλλά σε κάθε περίπτωση αυτό δεν αφαιρεί σε τίποτα το ενδιαφέρον για ένα πρωτάθλημα που… απλώνεται σε όλη την χώρα μας.

Και φυσικά έχει και τριπλή Κρητική εκπροσώπηση. Από τρεις διαφορετικούς Νομούς του νησιού. Ηράκλειο (Εργοτέλης), Χανιά (ΠΑΕ Χανιά) και Λασίθι (ΟΦΙ).

Όλες οι ομάδες της Λίγκας κάνουν τεστ και ακολουθούν πιστά τις εντολές των λοιμωξιολόγων και τα Υγειονομικά μέτρα.

Για να βγει το πρόγραμμα βέβαια θα παίζουν τρία ματς κάθε βδομάδα για να καλύψουν το χαμένο έδαφος και έτσι κύριο μέλημα θα είναι να υπάρξουν οι μικρότερες δυνατές απώλειες παικτών έπειτα από τόσο μεγάλο διάστημα αγωνιστικής απραξίας.

Το πρωτάθλημα πάντως θα είναι ανταγωνιστικό και αυτό φάνηκε και από το ξεκίνημα. Οι ομάδες είναι καλές και ευχή όλων είναι να συνεχιστεί με 12 ομάδες δηλαδή να ενταχθεί και η Δόξα Δράμας.

Τώρα, όσον αφορά στην Football League, είναι όλοι στο… περίμενε. Όπως και για επανέναρξη της Γ Εθνικής και των τοπικών πρωταθλημάτων.

Άντε με το καλό να κυλήσει το… τόπι και πάλι σε όλα της γήπεδα της Ελλάδας!

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook