Γ΄ Εθνική ξανά με… άρωμα Α1 ΕΠΣΗ

Στο άρθρο της ημέρας ο Μανώλης Θέμελης γράφει για τον 10ο Ομιλο, που βρίσκεται μετά από πέντε μήνες ξανά στις… ράγες, με τις ομάδες να έχουν νέο λουκ.

Το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής βρίσκεται προ των πυλών να επιστρέψει στην δράση, μολονότι η χώρα “βράζει” από χιλιάδες κρούσματα κορονοϊού.

Η σέντρα αναμένεται να γίνει στις 11 Απριλίου, αν και η ΚΥΑ δίνει το πράσινο φως να ξεκινήσει στις 4/4.

Έτσι προετοιμάζονται για επιστροφή και οι ομάδες της Κρήτης που μετέχουν στον 10ο Ομιλο! Ένα νέο πρωτάθλημα, με άλλους κανόνες, τροποποιημένη προκήρυξη και ομάδες με διαφορετικά ρόστερ, από αυτά που διεξήχθησαν οι τέσσερις πρώτες αγωνιστικές!

Ειδικά στις ομάδες του νησιού μας και δη του Ηρακλείου, θα υπάρξει έντονο… άρωμα από Α1 ΕΠΣΗ.

Τα τοπικά πρωταθλήματα βρίσκονται στα… πιτς και αναμένεται και τυπικά να πέσουν οι τίτλοι τέλους για την φετινή σεζόν.

Έτσι πολλοί παίκτες και όχι μόνο ( ο προπονητής του ΠΑΝΟΜ, Γιάννης Κουλούρας ανέλαβε την Νεάπολη) πήραν… προαγωγή για την Γ Εθνική, με την μορφή δανεισμού μέχρι τις 30/6!

Οι σχέσεις των ομάδων του Νομού μας είναι σε υψηλό επίπεδο και όπως  λέμε το “ένα χέρι νίβει το άλλο” και αυτό φαίνεται στην πράξη.

Παράλληλα θα δοθεί η δυνατότητα στους παίκτες των τοπικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣΗ να επιστρέψουν στον φυσικό τους χώρο, το γήπεδο, μετά την πολύμηνη απραξία έστω και με την φανέλα άλλης ομάδας από αυτή που ανήκουν και σε άλλο πρωτάθλημα από αυτό που ξεκίνησαν τον Οκτώβρη του 2020!

Οι ομάδες της Κρήτης θα έχουν ένα νέο λουκ και θα μιλάμε για ένα άλλο πρωτάθλημα ή καθ΄ υπερβολήν δύο πρωταθλήματα μαζί (Γ Εθνική και Α1 ΕΠΣΗ), αν και βρισκόμαστε στην ίδια σεζόν!

Το ερώτημα είναι βέβαια… ουτοπικό, αλλά πες οτι η ΕΠΟ βγάλει μια απόφαση για να παίξουν κάποια ματς οι ομάδες της ΕΠΣΗ πριν τις 30/6 και πριν πέσουν οι οριστικοί τίτλοι τέλους, τι θα γίνει με τους παίκτες που έχουν φύγει;

Είναι στην… σφαίρα της φαντασίας, αλλά οφείλουμε να καταθέσουμε κάτι που είναι απίθανο, αλλά με την ΕΠΟ, έστω και αν έχει νέα Διοίκηση με επικεφαλής τον Θοδωρή Ζαγοράκη, ποτε δεν ξέρεις τι σου… ξημερώνει, αν λάβουμε υπόψη μας και το “αστείο” δεδικασμένο με Κυπελλούχους των ΕΠΣ με κλήρωση πέρυσι!

Άντε να δούμε και πάλι το… τόπι να κυλάει στα γήπεδα της Κρήτης, έστω και με νέα δεδομένα εντός και εκτός γηπέδων, ελέω της πανδημίας με τα τεστ και το Υγειονομικό πρωτόκολλο να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο!

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook