“Όλα στον “αέρα”, χαρτοπόλεμος….

Στο άρθρο της ημέρας ο Μανώλης Θέμελης γράφει για το “καυτό” ζήτημα της αναδιάρθρωσης της Super League 2, που έχει… “υπέρμαχους” και “πολέμιους”.

Το θέμα της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών είναι… “στανταράκι” κάθε καλοκαίρι στην χώρα μας.

Έτσι και φέτος δεν θα μπορούσαμε να ξεφύγουμε από τον… κανόνα και το καλοκαίρι αναμένεται… θερμό από κάθε άποψη.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, εμφανίζεται εδώ και καιρό αποφασισμένος να προχωρήσει το πλάνο της αναδιάρθρωσης των πρωταθλημάτων της Super League 2 και της Football League.

Στο πλευρό του οι ομάδες της Football League, στο αντίπαλο… στρατόπεδο οι ομάδες της Σούπερ Λιγκ 2.

Η επιτροπή S.L.2. – F.L εδώ και βδομάδες με ανακοίνωσή της έχει εκφράσει ξεκάθαρα την θέση κατά της αναδιάρθρωσης των επαγγελματικών κατηγοριών και ζητάει να μην υπάρξει αναδιάρθρωση των επαγγελματικών πρωταθλημάτων, να συνεχίσουν να υφίσταται τρεις κατηγορίες SL1, SL2 και FL με τους όρους και τις προϋποθέσεις που προβλέπονται στις προκηρύξεις των πρωταθλημάτων. 

Το θέμα παραμένει “ανοικτό” και μένει να μάθουμε στην.. πράξη αν προχωρήσει η συνένωση των δύο κατηγοριών (SL. 2- F.), ώστε να υπάρξει ένα πρωτάθλημα σε δύο ομίλους (Νότιο και Βόρειο) τη νέα περίοδο.

Ένα πρωτάθλημα με συνολικά 32 (;) ομάδες, από 16 σε κάθε όμιλο. Το θέμα είναι βέβαια ποιες θα είναι αυτές και πως θα προκύψουν. 

Ένα θέμα που προκύπτει είναι τι θα γίνει με τις ομάδες που υποβιβάστηκαν από την Super League 2, (Καραϊσκάκης και ΟΦ Ιεράπετρας) και της τρέχουσας Φούτμπολ Λιγκ.

Επίσης, έχουμε και τους πρωταθλητές της Γ’ Εθνικής και τα μπαράζ ανόδου, που θα γίνουν μετά την ολοκλήρωση της “κουτσουρεμένης” κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος.

“Όλα στον “αέρα”, χαρτοπόλεμος”, που τραγουδάει και η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook