Πάει με… ψυχολογία στα εναπομείναντα ντέρμπι!!!

Το πιο σημαντικό, μέχρι το επόμενο, βήμα παραμονής στη Γ εθνική, έκανε η Δαμάστα κόντρα στον Αστέρα Ρεθύμνου(1-0). Γράφει ο Γιώργος Χαλκιαδάκης.

Τρεις μόλις στροφές πριν το φινάλε του ‘’περίεργου φετινού πρωταθλήματος και η ομάδα του κόουτς ‘’Χάτζη’’ πήρε το χρυσό τρίποντο.

Σε περίπτωση που αυτό δεν ερχόταν τη Κυριακή, θεωρούμε πως ούτε σε…θαύματα θα μπορούσε να ελπίζει. Πλέον όμως, δε χρειάζονται αυτά, απλά η κατάσταση έχει περάσει πεντακάθαρα στα…πόδια των παικτών της.

Φημολογείται και το σενάριο πως στο τέλος θα υποβιαστούν…πέντε ομάδες συνολικά, με αφορμή πως δεν θα υπάρξουν πρωταθλητές από τις τοπικές Α κατηγορίες, δε θα προστεθούν δηλαδή ομάδες στη Γ εθνική. Για να δούμε!

Το ματς με τον Αστέρα, έμοιαζε και ήταν πολύ ‘’σφυχτό’’, ιδιαίτερα όσο περνούσε ο χρόνος της επανάληψης, τα…στοιχήματα έλεγαν πως πάμε για λευκή ισοπαλία. Όμως ο νεαρός Σεραφειμίδης…είχε αντίθετη άποψη.

Σχεδόν δεν είχε σημειωθεί η αλλαγή του στα χαρτάκια και με ένα μακρινό και ποιοτικό σουτ…έφερε το γκολ και άλλαξε τα συναισθήματα στην ατμόσφαιρα! Ακολουθεί τη Τετάρτη το ταξίδι στον Άγιο Νικόλαο για τη Δαμάστα, μετά θα φιλοξενήσει την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ και ο επίλογος θα γραφτεί στην έδρα του Πόρου.

Δύσκολο δρομολόγιο θα μας πείτε. Φυσικά, αλλά και τι είναι εύκολο στη (ποδοσφαιρική) ζωή; Βήμα βήμα απλά.. Εμείς από πλευρά μας, βρεθήκαμε για πρώτη φορά στο γήπεδο της Δαμάστας, παρατηρούσαμε εγκαταστάσεις και ομάδα. Σταθερή αξία η ιστορία,αλλά ότι το μέλλον της ανήκει…διαφένεται παντού.

Πατήσαμε τα μαρτυρικά χώματα της Δαμάστας, μέρες που τιμούμε τη μνήμη της μάχης της Κρήτης…απερίγραπτα συναισθήματα.

 

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook