Από σενάρια πάμε καλά!

Στο άρθρο της ημέρας ο Μανώλης Θέμελης γράφει για τα… σενάρια που υπάρχουν για τα Πρωταθλήματα της νέα σεζόν και ας βρισκόμαστε στα τέλη Αυγούστου!

Η νέα σεζόν βρίσκεται προ των πυλών, αλλά ακόμα δεν ξέρουμε πως θα διαμορφωθεί ο χάρτης!

Για την Σούπερ Λιγκ οτι και να πούμε θα είναι λίγο, αφού το έχουν… τερματίσει! Από αναβολή σε αναβολή και από αδιέξοδο σε αδιέξοδο, σε ένα… θέατρο του παραλόγου, που κρατάει από τις αρχές του καλοκαιριού με το “αλαλούμ” με τα τηλεοπτικά!

Το απίστευτο είναι οτι η μια Γενική Συνέλευση διαδέχεται την άλλη, μετά πρώτη και δεύτερη επαναληπτική και η τελευταία (;), τρίτη Γ.Σ του τέταρτου κύκλου, στην οποία απαιτείται απλή πλειοψηφία ορίστηκε στις 6/9 με σκοπό το πρωτάθλημα να αρχίσει στις 11/9.

Λαμπρά!

Και πάμε τώρα πιο κάτω… Εκεί επικρατεί χάος! Και τα σενάρια δίνουν και παίρνουν. Και η… μπάλα παίρνει και τις ομάδες μας!

Πιο συγκεκριμένα στην Σούπερ Λιγκ 2  ακούγεται έντονα οτι θα διασπαστούν οι ομάδες της Κρήτης! Δηλαδή να βρεθούν σε διαφορετικό Ομιλο και όχι στον ίδιο, ο Εργοτέλης, ο Ηρόδοτος, τα Χανιά, η Επισκοπή και ο ΟΦΙ.

Μία απόφαση που αν ληφθεί δεν έχει κανένα νόημα και λογική και φυσικά πέρα όλων των άλλων θα τις επιβαρύνει οικονομικά.

Κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και αν καταργηθεί τελικά ο Κρητικός Ομιλος της Γ Εθνικής, κάτι που ακούγεται όλο και πιο έντονα και πήραμε μία…  γεύση των προθέσεων της  ΕΠΟ από τον διαχωρισμό των ομάδων στην κλήρωση του Κυπέλλου.

Εκει οι Κρητικές ομάδες μπήκαν στο ίδιο γκρουπ με τις ομάδες της Αθήνας και Πειραιά, αλλά και των νησιών! Αν δεν καταργηθεί θα πάμε σε έναν Κρητικό Ομιλο με μόλις 8 ομάδες!

Σενάρια και στα τοπικά πρωταθλήματα. όπου το Μητρώο έχει φέρει αναστάτωση και ακόμα δεν υπάρχει Προκήρυξη, κλήρωση και καταρτισμός Ομίλων! 

Βάλε και τον Κορονοϊό στην εξίσωση και το Υγειονομικό πρωτόκολλο και έδεσε το γλυκό!

Ελλάς το μεγαλείο σου, καθώς οδεύουμε στον Σεπτέμβρη και από σενάρια πάμε καλά! Στις αποφάσεις υστερούμε, αλλά αυτό είναι λεπτομέρεια!

Μέχρι τότε, καλή σχολική χρονιά και ελπίζω να μην πούμε Καλά Χριστούγεννα!

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook