Κερδισμένος ο ΠΑΟΚ, έρχονται ευχάριστα νέα για Μινωική!

Μετά τα πρώτα δυο ‘’χι’’ στο ξεκίνημα ο ΠΑΟΚ άρχισε να μαζεύει τριποντάκια και μάλιστα με ευρύ σκορ. Γράφει ο Γιώργος Χαλκιαδάκης.

Μια εξάρα στη Βαγιά και μια πεντάρα στη Τύλισο, στη τυπικά γηπεδούχο Μινωική. Το παρατηρήσατε, έτσι;

Και τα δυο αυτά έγιναν… μακριά από το Κρουσσώνα! Ναι αλλά σπίτι μου..σπιτάκι μου, λέει ο σοφός λαός. Έτσι τώρα έρχεται ματς (με Δαμάστα) στο χωριό, μεθαύριο Τετάρτη, εμβόλιμη.

Οπότε θα χρησιμοποιηθεί το γήπεδο στο Κρουσώνα. Και θα είναι το πρώτο ματς πάνω στο νέο… χαλί του αγωνιστικού χώρου!

Μιας και καταπιαστήκαμε με γήπεδο. Η Μινωική περνάει ξανά μια μίνι περιπέτεια με το γήπεδο του Πανεπιστημίου.

Προς το παρόν δε το χρησιμοποιεί, όπως λένε οι άνθρωποι της, στις 20 του μήνα, έχουν σύγκλητο και θα υπογραφούν τα χαρτιά παραχώρησης του γηπέδου προς την ομάδα της Φορτέτσας.

Και θα έχουμε ξανά το γήπεδο… της Μινωικής για πολλά χρόνια! Και το ακόμα καλύτερο για Μινώικα αλλά και για όλους εμάς που αγαπάμε το τοπικό ποδόσφαιρο; Έχει ήδη εγκριθεί οικονομικό κονδύλι, καλό..πακετάκι και θα γίνουν σούπερ έργα στις εγκαταστάσεις γενικότερα.

Αυτά είναι! Όσο για το ματς το Σάββατο; Λίγα λογάκια και καλά. Ο ΠΑΟΚ παρουσίασε σοβαρό παιχνίδι από την αρχή, και μετά δύο γρήγορα γκολ, δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης από τον αντίπαλο.

Γιατί κακά τα ψέματα, όλοι ήταν… ψυλλιασμένοι στους ασπρόμαυρους. Γνώριζαν πως η Μπάρτσα, προέρχονταν από μια εκκωφαντική νίκη (4-1 με τη Βόννη).

Και η φανέλα της Μινωικής έχει ιστορία, τώρα μπορεί να περνά μεταβατικό στάδιο και καλά κάνουν, στήριγμα στο δικό της και νεανικό ρόστερ. Και με έναν φρέσκο προπονητή(Μπάμπη Ντάγκινη).

Που όλα αυτά θέλουν υπομονή και.. άντερα. Είπαμε για το ΠΑΟΚ, υποδέχεται τη Δαμάστα, Μαλεβιζιώτικο ντέρμπι. Με τη σειρά της, η Μινωική θα φιλοξενήσει(τυπικά και πάλι) το Τυμπάκι.

Είναι και λίγο δύσκολη η σειρά της, έτσι; Επανωτά με δυο αντιπάλους που στοχεύουν για… πολύ ψηλά φέτος! Όλα αυτά, μεθαύριο, Τετάρτη, έτσι;

Και κάτι ακόμα, ο κόσμος έδωσε βροντερό παρών στη κερκίδα της Τυλίσου…εμπορικές και οι δύο ομάδες βλέπετε!

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook