Από τη 3η θέση… τα βλέπει καλύτερα!!

Φτάσαμε και αφήσαμε πίσω μας την 11η στροφή του πρωταθλήματος της Α1. Γράφει ο Γιώργος Χαλκιαδάκης.

Πάμε καλά! Μια αγωνιστική, που μεταξύ των άλλων, περιελάμβανε το ντέρμπι του Τυμπακίου.

Εμείς φυσικά… θα σταθούμε στην αναμέτρηση της Μινωικής με το Ρωμανό. Και βάζουμε τυπικά μπροστά την ομάδα της Φορτέτσας! Αφού πάει και η ίδια να ξεχάσει την φυσική της έδρα. Πολλά μπερδέματα και περίεργα.

Αλλά δεν είναι δική μας δουλειά αυτό, να ευχηθούμε μόνο να είναι όσο γίνεται πιο σύντομη η επιστροφή. Ο Ρωμανός κερδίζοντας (1-4), άφησε λοιπόν πίσω του το ΠΑΟΚ, είναι 3ος, στο -4 από το Τυμπάκι και στο… -2 από τη 2η ΑΕΚ.

Η ομάδα της Ελιάς, έχει μια καλή… ομάδα έμπειρων παικτών, εκεί τα στηρίζει όλα της σχεδόν φέτος, κάνοντας το παιχνίδι της, στοχεύει να ‘’καθαρίζει’’ γρήγορα το σκορ και μετά να διαχειριστεί το… χρόνο του παιχνιδιού.

Απέναντι στη Μινωική, πέτυχε δύο γρήγορα και αιφνιδιαστικά τέρματα, με αυτά πήγε και στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη όμως, η… μαχητική Μινώικα, αντέδρασε, η φανέλα της το επιτρέπει αυτό! Απείλησε, άγχωσε, δοκάρι, μείωσε το σκορ (1-2).

Αλλά από κει που πιθανότερο έμοιαζε να φτάνει στο 2-2…ήρθε το 1-4. Ρωμανός είναι αυτός. Κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι, αλλά κέρδη πήρε και η Μινωική από όλη την εξέλιξη του παιχνιδιού. Ο Ρωμανός πήγε στο πέμπτο σερί αήττητος ματς.

Η Μινωική μετά τη νίκη με τα Δειλινά (8η), μετράει ένα ”χι” και δυο ήττες. Τώρα, 12η αγωνιστική, ο Ρωμανός φιλοξενεί τη Δαμάστα και η Μινωική πάει(ξανά) στη Βαγιά)

Η τριάδα διαιτητών, ρέφερι ο Ζιούτος, πρώτος βοηθός ο Τσαμουράκης και απέναντι ο Σκριτζοβάλης.

Καθήκοντα παρατηρητή αγώνος, είχε ο Ηρακλής Μπελαντής. Με ενδοεπικοινωνία σφύριξε η τριάδα.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook