2022… λόγοι να θυμάστε το Καζαμία μας!!!

Χο,χο,χοοο!!! Όχι, αυτό είναι από αλλού, αλλά ας μας επιτρέψτε, μέρες που είναι, όλα πάνε! Γράφει ο Γιώργος Χαλκιαδάκης.

Νέα χρονιά, νέα όνειρα και ελπίδες, όλα καλά θα πάνε. Που λέτε φίλοι μας, πήραμε… βίντεο κλήση το φίλο μας το Καζαμία, τα είπαμε για τα καλά.

Θα σας καταγράψουμε μερικά από αυτά. Απλά τώρα, που δε μας βλέπει, να σας πούμε ένα μυστικό;

Πρόταση δικιά μας… μη κάνετε επανάληψη το περσινό μας Καζαμία, τίποτα δε βγήκε αληθινό!

Διαβάστε τώρα το φετινό… και έχει ο Θεός, συγγνώμη, έχει ο Καζαμίας, θέλαμε να γράψουμε!

Αρχίσαμε να μιλάμε για τις μελλοντικές προβλέψεις του τοπικού μας ποδοσφαίρου. Μας είπε λοιπόν ο προφήτης πως θα εμβολιαστούν ακόμα και οι μπάλες, στο πρώτο εμβόλιο, θα τις κλωτσάνε οι παίκτες με εξωτερικό φάλτσο. Στο δεύτερο με εσωτερικό, μετά το τρίτο με τακουνάκι.

Και φτάνοντας στο τέταρτο, όχι του αγώνα βρε, αλλά το εμβόλιο… οι μπάλες θα την έχουν κοπανίσει από το γήπεδο! Λέτε;

Για τους πρωταθλητές, οι εκτιμήσεις του λένε, πως στην Α1 το τίτλο θα πάρει η Τριτωνία! Μα προφήτη μας, η ομάδα αυτή, σταμάτησε, του είπαμε εμείς. Τότε για να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, μας είπε πως η σφαίρα ήταν θολή! Και η κούπα λέει τη βλέπει να κατηφορίζει το δρόμο της Μεσσαράς.

Δε μπορούσε να διακρίνει περισσότερα.  Βλέπει επίσης το Γιούχτα πρωταθλητή. Μα ποιο Γιούχτα από τους δυο, τον ρωτήσαμε; Εκεί πάλι ψιλο μπερδεύτικε. Εκείνον λέει του 2010, στην Α2. Μόνο αυτόν; Ναι μας είπε.

Μα η Α2 έχει δυο ομίλους. Κοκκίνισε, ντράπηκε ο Καζαμιάκος μας, δεν τα βλέπει… καλά τα πράγματα πλέον. Γηρατειά; Τι να πούμε και εμείς; Απλά του προτείναμε, να αφήσει τους πρωταθλητές, δεν του πάει καθόλου!  

Διέκρινε λέει, κάτι τηλεοράσεις στα γήπεδα του τοπικού. Τηλεοράσεις; Τι να σημαίνει πάλι αυτό; Λέτε να δούμε τίποτα…VAR; Δεν τα βλέπουμε καλά τα πράγματα! Eκτίμησε πως σύντομα, θα αλλαχθούν οι παλιοί τάπητες των γηπέδων Μαραθώνα και ΕΓΟΗ. Αυτά μάλιστα, συγκλίνουν πολύ… με τη πραγματικότητα.

Μας έδωσε και κάτι… μελλούμενα, όπως τα μελομακάρονα ένα πράγμα δηλαδή! Θα πάρουν λέει ζωή… εγκαταλελειμμένα γήπεδα, όπως της Μυρτιάς, της Λιγορτύνου, του Μεσοχωριού, της Γαλιάς. Θέλετε κι άλλα δηλαδή; Ζωή; Μα πως!

Και από εκείνη τη στιγμή, έχουμε βάλει μπρος..να κατανοήσουμε, για ποια Ζωή εννοούσε!!! Δεν ήθελε να μας πει κάτι παραπάνω. Και καλά έκανε!!

Άντε λοιπόν, καλή χρονιά να έχουμε, με 2022…ευχές ξεχωριστές. Και ο αόρατος εχθρός..να πάρει το πούλο επιτέλους!!! Δε συμφωνείτε;;; Μα δε ρωτήσαμε  εσάς αγαπητέ Προφήτη μας…

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook