Η πρώτη πλήρης αγωνιστική μας έκλεισε το… μάτι για την συνέχεια

Γράφει ο Πάνος Κατσαρός το άρθρο της ημέρας στο athletic.gr. Χθες, (18/10) πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά πλήρης αγωνιστική στην Α1 ΕΠΣΗ, με τα σωματεία να μας δείχνουν ότι ακόμα δεν έχουμε δει… τίποτα!

Χθες, πραγματοποιήθηκε εμβόλιμα η 4η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ, με τις ομάδες να επιστρέφουν στην επίσημη δράση μετά από 18 ημέρες ξεκούρασης λόγω των εκλογών. Τι είδαμε σε αυτά τα οκτώ παιχνίδια; Πολλά, και συγκεκριμένα ακόμα περισσότερα γιατί είδαμε μία ακόμα ομάδα, τον ΑΟ Τυμπακίου, να αγωνίζεται κανονικά στο πρωτάθλημα, έχοντας ξεπεράσει, έστω και προσωρινά το πρόβλημα που αντιμετώπιζε με το μητρώο.

Με την συμμετοχή του Τυμπακίου, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά πλήρης αγωνιστική, με όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος να συμμετέχουν και να μην υπάρχουν αναβολές, όπως είχε γίνει στην αρχή και με τα παιχνίδια της Μινωικής.

Ο ΑΟΤ έδειξε τα…δόντια του πραγματοποιώντας μία εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον Ρωμανό τον οποίο κέρδισε με 4-1, ενώ ο Ηρόδοτος έδειξε ότι συνεχίζει ακάθεκτος, κάνοντας το 4Χ4 στην Ελιά κόντρα στην ΑΕΚ. Φανταστικά δείγματα γραφής έχει δείξει μέχρι τώρα και ο Ρούβας, που μετά από τέσσερις αγωνιστικές είναι αήττητος με τρεις νίκες και μία ισοπαλία.

Βλέπουμε ότι η νεοφώτιστη Τύλισος είναι αρκετά ανταγωνιστική έχοντας ηττηθεί μόνο από τον πρωτοπόρο Ηρόδοτο, ενώ παρότι ηττήθηκαν χθες, Εργοτέλης και Ρωμανός έχουν επίσης πολλές δυνατότητες να «χτυπήσουν» όλες τις ομάδες της κατηγορίας. Το φετινό πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει με αρκετά γκολ και θέαμα, και όλες οι ομάδες της κατηγορίας είναι ικανές να μας προσφέρουν συγκινήσεις, με την πρώτη πλήρης αγωνιστική να μας το δείχνει.

Θυμίζουμε άλλωστε ότι υπάρχουν και πέντε εκκρεμότητες λόγω της απουσίας του ΑΟΤ και της Μινωικής από τα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος, κάτι το οποίο σημαίνει ότι ο βαθμολογικός πίνακας μπορεί να αλλάξει αρκετά, όταν αυτές οι αναμετρήσεις διεξαχθούν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook