Τυμπάκι: Έδειξε με το… καλημέρα ότι είναι το φαβορί!

Με τις εμφανίσεις του στα πρώτα τρία παιχνίδια που έδωσε στην φετινή Α1 ΕΠΣΗ, ο ΑΟ Τυμπακίου έχει δείξει γιατί δικαίως φαντάζει ως το φαβορί για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Γράφει ο Πάνος Κατσαρός στο άρθρο της ημέρας στο athletic.gr.

Το Τυμπάκι κατάφερε πριν από μερικές ημέρες να ξεπεράσει -εν μέρει- τα γραφειοκρατικά προβλήματα με το μητρώο που τον κρατούσαν εκτός πρωταθλήματος και να μπει στην διοργάνωση, έστω και καθυστερημένα, δίνοντας τα τρία πρώτα παιχνίδια του. Παρότι έχει λιγότερα παιχνίδια από τις περισσότερες ομάδες, το Τυμπάκι βρίσκεται ήδη στην 3η θέση έχοντας το απόλυτο με 3 νίκες σε ισάριθμα ματς, έχοντας μάλιστα πετύχει 15 γκολ και έχοντας δεχθεί μόνο 1!

Οι άνθρωποι της ομάδας της Μεσαράς έχουν δείξει ότι στόχος τους είναι η επιστροφή στην Γ’ Εθνική, από την οποία υποβιβάστηκαν την περασμένη σεζόν και με τον σχεδιασμό τους το περασμένο καλοκαίρι έχουν όλα τα φόντα να το πετύχουν, εάν βέβαια δεν αλλάξει κάτι με την δίκη της υπόθεσής τους στις 16 Νοεμβρίου, όταν και θα κριθεί οριστικά η συμμετοχή του ΑΟΤ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Μετά από μία εξαιρετική σεζόν στον Ποσειδώνα, ο Νίκος Σουτζής ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΑΟΤ με στόχο η ομάδα να διεκδικήσει τον τίτλο. Παρότι μετά τον υποβιβασμό της ομάδας από την Γ’ Εθνική υπήρξαν αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών, η διοίκηση φρόντισε να βρει αντικαταστάτες και να κρατήσει σημαντικούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ, δημιουργώντας ένα πολύ δυνατό σύνολο.

Ενδεικτικά, στην ομάδα έμεινε η… σημαία και ψυχή του σωματείου Νίκος Κουρουθιανάκης, ανανέωσε ο Μάρκο Μεϊρέλες, παρότι υπήρχε ενδιαφέρον και από ομάδες παραπάνω κατηγορίας, παρέμεινε ο Ρομπέρτο Λούσι, ενώ συμφώνησαν για την παραμονή τους κι άλλοι παίκτες – κλειδιά όπως ο Ανδρέας Παπανδρέου και ο Ζήσης Παραθύρας.

Παράλληλα, η ομάδα κινήθηκε δυνατά και μεταγραφικά, αποκτώντας τον… κανονιέρη Νίκο Μεταξάκη από τον ΠΑΟΚ, τον ταλαντούχο τερματοφύλακα και MVP του περσυνού τελικού του Κυπέλλου ΕΠΣΗ Λεωνίδα Βλαχάκη, τον Άγγελο Χαϊντίνι από τον Αλμυρό, τον Γιώργο Γερακιό που επέστρεψε στην ομάδα, τον Μάνο Σαβουϊδάκη αλλά και άλλους ποδοσφαιριστές, με την ποιότητα και την ικανότητα να οδηγήσουν τον ΑΟΤ εκεί που θέλει.

Το Τυμπάκι έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά στα πρώτα παιχνίδια του επικρατώντας με 4-0 της Δαμάστας, με 4-1 του Ρωμανού, και με 7-0 εκτός έδρας της Τυλίσου, ενώ την ερχόμενη Κυριακή (29/10) υποδέχεται τον Ποσειδώνα για την 6η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Βέβαια, εννοείται ότι επειδή μία ομάδα δείχνει πολύ δυνατή, αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί να το… σηκώσει από τώρα, αφού υπάρχουν κι άλλες δυνατές ομάδες στο πρωτάθλημα, με τον Ηρόδοτο, να βρίσκεται αυτή την στιγμή στην πρώτη θέση με το απόλυτο σε 5 αγωνιστικές και με 17-1 στα γκολ και να έχει μία πολύ «βαριά» φανέλα που δεν αφήνει κανέναν να κάνει προβλέψεις… Το φετινό πρωτάθλημα γνωρίζουμε ήδη ότι θα είναι πολύ εντυπωσιακό και η παρουσία δυνατών ομάδων μπορεί να κάνει μόνο καλό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook