Αναβολή αγώνων του παιδικού ΕΠΣΗ

Η ΕΠΣΗ με ανακοίνωση της γνωστοποίησε τα παιχνίδια που θα αναβληθούν μέσα στο Σαββατοκύριακο στο παιδικό πρωτάθλημα λόγο του θανάτου του Δημήτρη Παπαδόπουλου.

Η ανακοίνωση:

Η Επιτροπή Παιδικού Πρωταθλήματος, μετά από επικοινωνία των στελεχών του Lido Soccer με τον υπεύθυνο κ. Βαγγέλη Παπαγγελή, μετά τον θάνατο του ιδιοκτήτη του Lido Soccer κ. Δημήτρη Παπαδόπουλου, ανακοινώνει τα εξής για το πρόγραμμα των αγώνων του Παιδικού ΕΠΣΗ-Περιφέρειας Κρήτης για το σαββατοκύριακο 1-2 Φεβρουαρίου:

1) Αναβάλλονται όλοι οι αγώνες που ήταν προγραμματισμένοι για το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου στις εγκαταστάσεις του Lido Soccer, το οποίο εκείνη την ημέρα θα παραμείνει κλειστό.

2) Αναβάλλονται όλοι οι αγώνες των τμημάτων του Lido Soccer που ήταν προγραμματισμένοι σε όλες τις ηλικίες για το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου ώστε οι προπονητές, οι αθλητές και οι γονείς της Ακαδημίας του Lido Soccer να παραστούν στην εξόδιο ακολουθία που θα γίνει στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά.

3) Οι αγώνες την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου, τόσο στις εγκαταστάσεις του Lido Soccer, όσο και για όλες τις ομάδες της Ακαδημίας του Lido Soccer σε όλα τα γήπεδα, θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook