Προετοιμάζεται για το πρόγραμμα – Γολογοθάς

Τρία ματς σε 10 μέρες θα δώσει ο Εργοτέλης αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον Βύζαντα την προσεχή Κυριακή στα Μέγαρα.

Kαι ο μαραθώνιος της Φούτμπολ Λιγκ καλά κρατεί για τον Εργοτέλη.

Η ομάδα του Σίνισα Γκόγκιτς προετοιμάζεται για να δώσει τρία ματς σε 10 μέρες αφού την επόμενη Τετάρτη έχει οριστεί κανονικά αγωνιστική.

Οι “κιτρινόμαυροι” θα αντιμετωπίσουν την προσεχή Κυριακή στις 15.00 τον Βύζαντα τα Μέγαρα και την προσεχή Τετάρτη τον Φωκικό στο Παγκρήτιο ενώ πιθανότατα την Δευτέρα 26 Νοεμβρίου θα αντιμετωπίσει την Λάρισα εκτός έδρας.

Οι “κιτρινόμαυροι” προετοιμάζονται για αυτόν τον νέο… Γολγοθά δίχως να λείπουν τα προβλήματα.

Εξαιρετικά αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Γκαντιάγκα αφού όπως όλα δείχνουν θα προφυλαχθεί στο ματς με τον Βύζαντα. Ο Σενεγαλέζος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και στον Εργοτέλη δεν θέλουν να ρισκάρουν πιθανή υποτροπή ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Αντίθετα ετοιμοπόλεμοι αναμένεται να είναι οι Γιοβάνοβιτς – Γεωργίου. Ο πρώτος επανήλθε στην χθεσινή προπόνηση ενώ κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει και με τον δεύτερο ο οποίος έχει προσβληθεί από ίωση.

Αποθεραπεία έκαναν στην χθεσινή προπόνηση οι παίκτες του Εργοτέλη που ξεκίνησαν στην ενδεκάδα στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις φυσικής κατάστασης στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου Σταδίου.

Νέα προπόνηση θα γίνει σήμερα στις 11.00.

Εντωμεταξύ, ο Μανώλης Τζανακάκης που έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες, θα εκτίσει την ποινή του στον αγώνα με το Φωκικό για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook