Άφησε βαθμούς στα Μέγαρα ο Εργοτέλης

Σε ένα παιχνίδι με λιγοστές φάσεις ο Εργοτέλης αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 στα Μέγαρα κόντρα στον τοπικό Βύζαντα

Οι γηπεδούχοι στην πρώτη αξιόλογη φάση του αγώνα ευτύχισαν να προηγηθούν στο σκορ.  Στο 11΄ μετά από λάθος γύρισμα στον Αθανασίου, ο Ντιαλό βγήκε σε θέση τετ α τετ. πλάσαρε σωστά τον Αθανασίου και άνοιξε το σκορ.

Ο Εργοτέλης πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα τον Βύζα 9 λεπτά αργότερα. Στην πρώτη του επίσκεψη στα καρέ του Παναγόπουλου και με την τύχη να του χαμογελά ισοφάρισε σε 1-1. Μετά από σέντρα του Τζανακάκη, ο Γρομητσάρης στην προσπάθειά του να απομακρύνει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους δεν είχαμε κάποια άλλη αξιόλογη φάση με τις 2 ομάδες να πηγαίνουν στην ανάπαυλα του ημιχρόνου στο 1-1.

Κάκιστο από πλευράς θεάματος ήταν το δεύτερο μέρος. Το σουτ του Χαντί στο 52΄ που πέρασε άουτ ήταν ότι πιο αξιόλογο είδαμε, μέχρι το 79΄. Στο σημείο εκείνο Ο Χαντί ευνοήθηκε από τις κόντρες, πέρασε δύο αντιπάλους, έκανε το σουτ, όμως ο Παναγόπουλος με σωτήρια επέμβαση κράτησε το 1-1.

Στο 88΄ ο Αθανασίου ήταν αυτός που κράτησε τον βαθμό για τον Εργοτέλη, όταν μετά από σουτ του Βλάχου, απομάκρυνε με εξαιρετική επέμβαση.  Στα εναπομείναντα λεπτά τίποτα δεν άλλαξε με τις δύο ομάδες να παίρνουν από ένα βαθμό.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook