“Όσο παίρνεις βαθμούς εκτός έδρας είναι επιτυχία”

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του ο Σίνισα Γκόγκιτς

Την ικανοποίηση του για την εμφάνιση των παικτών του και τον βαθμό της ισοπαλίας εμφανίστηκε μετά το ματς στα Μέγαρα ο Σίνισα Γκόγκιτς. Πιο αναλυτικά ο τεχνικός του Εργοτέλη δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου τα εξής:

“Έχουμε δει ότι όλες οι ομάδες που έχουν παίξει εδώ κόντρα στον Βύζαντα, έχουν στραβοπατήσει, άρα και ο ένας βαθμός που πήραμε μπορεί να θεωρηθεί επιτυχία. Παρόλα αυτά όμως είχαμε τις φάσεις μέσα από το παιχνίδι θα μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Όμως θα μπορούσε να κερδίσει και ο Βύζας με τη φάση του Βλάχου προς το τέλος της αναμέτρησης. Όσο παίρνεις βαθμούς εκτός έδρας είναι επιτυχία, καθώς βλέπουμε ότι όλες οι ομάδες στο γήπεδό τους είναι ιδιαίτερα δυνατές. Συγχαρητήρια στον Βύζα για την προσπάθειά του. Παίζουμε εδώ και 4 εβδομάδες χωρίς τον Γκαντιάγκα και είναι μια μεγάλη απουσία για τον Εργοτέλη, καθώς είναι ένας από τους πολύ σημαντικούς παίκτες μας. Κοιτάμε τώρα τον αγώνα της Τετάρτης με τον Φωκικό τον οποίο θέλουμε να κερδίσουμε, ώστε να παραμείνουμε κοντά στο κυνήγι της ανόδου».

Στον αντίποδα, ο τεχνικός του Βύζαντα Θύμιος Γεωργούλης, στάθηκε στη μεγάλη χαμένη ευκαιρία της ομάδας του στο τέλος του αγώνα: «Ήμασταν άτυχοι με τη φάση του Βλάχου στο τέλος του αγώνα, με την οποία φάση θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει το παιχνίδι. Οι παίκτες μου έχουν ανεβάσει στροφές στις τελευταίες προπονήσεις και είμαι ευχαριστημένος με την απόδοσή τους στους αγώνες.

Τα πράγματα στην ομάδα μας, όπως και όλες τις ομάδες είναι πολύ δύσκολα και με το υλικό που έχουμε θα παλέψουμε για την παραμονή. Καλή επιτυχία στον Εργοτέλη και του εύχομαι να καταφέρει να πετύχει στο στόχο του και να πάρει την άνοδο».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook