H προσοχή στην Λάρισα

Μετά την ισοπαλία με τον Φωκικό, στον Εργοτέλη έχουν στρέψει την προσοχή τους στο παιχνίδι της Δευτέρας με την Λάρισα.

Η κατήφεια από την απώλεια βαθμών στο παιχνίδι της Τετάρτης είναι εμφανής στο στρατόπεδο του Εργοτέλη. Στην ομάδα μπορεί να τα έβαλαν με τις πολλές καθυστερήσεις που έκαναν οι παίκτες του Φωκικού, ωστόσο δεν αποποιούνται και των ευθυνών τους, καθώς οι “κιτρινόμαυροι” πραγματοποίησαν μία από τις χειρότερες εμφανίσεις τους στο πρωτάθλημα.

Στον Εργοτέλη πλέον αφήνουν πίσω τους την συγκεκριμένη αναμέτρηση και στρέφουν την προσοχή τους στο εκτός έδρας παιχνίδι της Δευτέρας με την Λάρισα. Οι δύο ομάδες έχουν ίδιους στόχους στο πρωτάθλημα και στον Εργοτέλη θέλουν να φύγουν από την Θεσσαλία με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στα αγωνιστικά θέματα της ομάδας μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει αν Πίτσος και Πλουσής μπορεί να υπολογίζονται για την αναμέτρηση της Δευτέρας από τον Σερβοέλληνα τεχνικό, ενώ στα θετικά υπολογίζει και η επιστροφή του Τζανακάκη, ο οποίος επανέρχεται μετά την τιμωρία του αλλά και του Γκατιάγκα, ο οποίος μπορεί να βρέθηκε στην αποστολή στο παιχνίδι με τον Φωκικό αλλά δεν αγωνίστηκε λεπτό καθώς δεν ήταν απόλυτα έτοιμος.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook