Ρομάνο: “Όλοι είμαστε ένα στον Εργοτέλη”

Στο οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στον Εργοτέλη και το οποίο αποτελεί το μυστικό για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας στάθηκε στις δηλώσεις του ο Ντιέγκο Ρομάνο.

Αρχικά, ο αρχηγός του Εργοτέλη είπε για τις δηλώσεις του Καραγεωργίου που αναφερόταν σε εκείνον: “Θέλω να ευχαριστήσω τον Καραγεωργίου για τα καλά του λόγια και του εύχομαι ότι καλύτερο για την οικογένειά του και την ομάδα του γιατί είναι ένας καλός άνθρωπος και προπονητής”.

Όσο για την μέχρι τώρα πορεία του Εργοτέλη υπογράμμισε ότι «είμαι χαρούμενος γιατί κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και κερδίσαμε δίκαια, αλλά ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς. Δεν έχουμε κερδίσει τίποτα και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή μας. Πρέπει να συνεχίσουμε όμως με τον ίδιο ρυθμό. Στόχος μας είναι η άνοδος, αλλά έχει ακόμα πολύ δρόμο. Το πιο σημαντικό είναι ότι είμαστε ομάδα, αυτό μετρά περισσότερο για να πετύχουμε το στόχο μας. Όλοι μαζί είμαστε ένα, οι παίκτες, οι προπονητές, ο κόσμος όλοι παλεύουμε για την άνοδο στη super league, εκεί που αξίζει να βρίσκεται η ομάδα».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook