Γκόγκιτς: “Μπράβο στα παιδιά για όσα έκαναν στο δεύτερο ημίχρονο”

O Σίνισα Γκόγκιτς έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες για την εικόνα τους στο δεύτερο ημίχρονο ωστόσο δεν παρέλειψε να επισημάνει πως η ομάδα του πρέπει να σταματάει να πετάει από ένα ημίχρονο στα σκουπίδια.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Εργοτέλη: 

Καταφέραμε και βάλαμε ένα γκολ και ευτυχώς πήραμε το παιχνίδι. Δυστυχώς για ακόμη μια φορά χάσαμε ένα ημίχρονο. Δεν κάναμε αυτα που είπαμε. Ξέραμε πως παίζαμε μια ομάδα που παλεύει για κατηγορία και δεν θα είχαμε χώρους. Ζήτησα να κάνουμε συνεχείς κινήσεις και να παίζουμε πιο ψηλά στην αμυνα για αυτό και τα δύο στόπερ και τα πλάγια μπακ μας παίζανε πιο ψηλά. Στην επανάληψη κάναμε κάποια σωστά πράγματα και με τις αλλαγές που κάναμε πήραμε το παιχνίδι. Είχαμε και ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο και ευτυχώς βάλαμε γκολ το στο 82΄και πήραμε το παιχνίδι. Αυτά τα παιχνίδια είναι πιο επικίνδυνα  Δεν είναι μόνα στο δικό μας πρωτάθλημα αλλά παντού. Πρέπει να δουλεύεις 90 λεπτά για να πάρεις ένα τέτοιο παιχνίδι και να πετύχεις ένα γρηγορο γκολ. Τελος πάντων τελος καλό ολα καλά. Μπράβο στα παιδιά για όσα έκαναν στο δεύτερο ημίχρονο που όλοι έπαιζαν ποδόσφαιρο. Κάθε βαθμός είναι σημαντικός και πρέπει να προετοιμαζόμαστε για το επομενο παιχνίδι. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό και κανένα δεν είναι πιο σημαντικό από ένα αλλο.

Ερωτηθείς για την επιθετική δυστοκία του Εργοτέλη ο Σίνισα Γκόγκιτς είπε: 

Γενικά έχουμε πίεση και άγχος και προβλημα στο γκολ. Χάσαμε αρκετούς βαθμούς στα προηγούμενα παιχνίδια και αυτό ίσως έχει φέρει και περισσότερα άχγος. Στο πρώτο ημίχρονο δεν κάναμε αυτό που έπρεπε. Επρεπε να είμαστε πιο κοντά στο αντίπαλο τέρμα. Στην επανάληψη δημιουργήσαμε φάσεις και θα μπορούσε να πετύχουμε περισσότερα τέρματα.

Για την εικόνα του Ζαχόρα ο τεχνικός του Εργοτέλη είπε: 

Σήμερα ήταν πολύ καλύτερος από άλλα παιχνίδια. Έχει κάνει καλη δουλειά σήμερα και έβγαλε και το γκολ. Είναι ένα σέντερ φορ και πιστεύω μόλις βάλει ξανά γκολ θα συνεχίσει να σκοράρει. Δουλευει και κάνει την δουλεια που πρέπει στις προπονήσεις

O προπονητής του Βύζαντα, Ηλίας Φυντάνης, με την δειρά του δήλωσε:

«Oταν παίζεις με τον Εργοτέλη και έχεις στα χέρια σου μέχρι το 85′ ένα χρυσό βαθμό, είναι λογικό να είσαι πικραμένος. Αδρανήσαμε σε μια φάση και το πληρώσαμε. Δίνουμε μεγάλη μάχη για να σωθούμε. Με τέτοιες εμφανίσεις, θα πάρουμε βαθμούς εκτός έδρας. Εύχομαι στον Εργοτελη να πετύχει το στόχο του. Εχει καλή ομάδα και νομίζω ότι θα είναι στην τριάδα. Εμείς μένουμε με τις εντυπώσεις για την εικόνα που είχαμε στο παιχνίδι αυτό».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook