Κρατάει το καλό για το.. τέλος

Ο Εργοτέλης για μία ακόμα φορά φέτος πήρε την νίκη σε φινάλε αγώνα και απέδειξε οτι η πτώση του από την κορυφή της Φούτμπολ Λιγκ ήταν προσωρινή.

Εργο – τέλειο φινάλε σε ένα ακόμα εντός έδρας ματς της φετινής χρονιάς επιφύλασσε ο χθεσινός αγώνας με τον Βύζαντα Μεγάρων στο Παγκρήτιο Στάδιο για την  30η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ.

Το χρυσό γκολ του Δωματά, επτά λεπτά πριν το τέλος, ήρθε να προστεθεί στην λίστα με τα αντίστοιχα των Γιοβάνοβιτς με τον Απόλλωνα, Χαντί με Παναχαϊκή και Λαμπίν με Ηρακλή Ψαχνών δείχνοντας οτι ο Εργοτέλης κρατάει το.. καλό για το τέλος.

Βέβαια πέρα από την νίκη, σίγουρα θα πρέπει να υπάρξει προβληματισμός αφ΄ενός για το κακό πρώτο ημίχρονο της ομάδας και αφ΄ετέρου για το γεγονός οτι και πάλι έκανε πολλές φάσεις χωρίς να καταφέρει να σκοράρει.

Το θετικό βέβαια είναι οτι ήρθε η νίκη και οι “κιτρινόμαυροι” επέστρεψαν στην κορυφή, όπου από οτι αποδείχθηκε έπεσαν προσωρινά.

Τώρα στρέφει το βλέμμα του στο εκτός έδρας ματς με τον Φωκικό στην Άμφισσα με στόχο την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στον δεύτερο γύρο αλλά και να παραμείνει φυσικά στην πρώτη θέση.

Στον αγώνα επιστρέφουν από τιμωρία οι Ρομάνο, Γιοβάνοβιτς και Τζανακάκης, ενώ σήμερα θα διαπιστωθεί αν τον αγώνα θα προλάβει και ο Γκαντιάγκα που λείπει καιρό λόγω τραυματισμού.

Αντίθετα τιμωρημένοι είναι οι Σαρρής και Λαμπίν.

Η σημερινή προπόνηση είναι πρωϊνή, στις 10.30.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook