Mετράει επιστροφές ο Γκόγκιτς-Δυσαρέσκεια για Κουτσιανικούλη

Την μίνι-προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Φωκικό συνεχίζει ο Εργοτέλης με τον Σίνισα Γκόγκιτς να μετράει σημαντικές επιστροφές, ωστόσο για ένα ακόμα παιχνίδι θα λείψουν παίκτες λόγω τιμωριών. Δυσαρέσκεια στο στρατόπεδο της ομάδας για την κίνηση Κουτσιανικούλη.

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του Εργοτέλη για τη νίκη της ομάδας επί του Βύζαντα Μεγάρων, μια νίκη που επανέφερε την ομάδα στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Σίνισα Γκόγκιτς στην προπόνηση της Πέμπτης μιλώντας στους παίκτες του ζήτησε συγκέντρωση σε όλο το 90λεπτο ώστε η ομάδα να μην πετάει ένα ημίχρονο και να τρέχει στην συνέχεια για να πάρει μία νίκη.

Η προετοιμασία των “κιτρινόμαυρων” για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Φωκικό ξεκίνησε με επιστροφές για τον Σίνισα Γκόγκιτς καθώς Γκατιάγκα και Χαλκιαδάκης επέστρεψαν στις προπονήσεις θέτοντας εαυτόν στην διάθεση του προπονητή τους, ενώ επιστρέψουν και οι Ρομάνο, Τζανακάκης, Γιοβάνοβιτς που εξέτισαν τις ποινές τους. Στον  αντίποδα ο Γκόγκιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Λαμπίν και Σαρρή.

Νέα προπόνηση έχει προγραμματιστεί για σήμερα στις 15:30 ενώ η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί το Σάββατο το πρωί.

Δυσαρέσκεια για Κουτσιανικούλη

Στον Εργοτέλη υπάρχει δυσαρέσκεια για την κίνηση ΚουτσιανικούληΕργοτέλης οφείλει στον 25χρονο ποδοσφαιριστή το ποσό των 32 χιλ. ευρώ και για αυτόν τον λόγο κατέπεσε η εγγυητική επιστολή των “κιτρινόμαυρων” όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη η ΕΕΑ. Έτσι το παραπάνω γεγονός προκαλεί ένα προβληματισμό στην Διοικούσα Επιτροπή του σωματείου που καλείται να έρθει σε συμβιβασμό με τον παίκτη ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook