“Ναυάγιο” του Εργοτέλη στην Άμφισσα!

Ο Εργοτέλης ήταν τραγικός για 60 λεπτά, δεν διατήρησε το προβάδισμα που είχε μέχρι το 60′ και με 2 γκολ σε 8 λεπτά γνώρισε την ήττα που τον έφερε ξανά στην 2η θέση. “Καμπανάκι” η εμφάνιση για τους ποδοσφαιριστές του Γκόγκιτς εν όψει του μεγάλου ντεέρμπι με την Λάρισα.

Ιδανικός αυτόχειρας εμφανίζεται ο Εργοτέλης που βάζει στο “κόλπο” της απευθείας ανόδου ολοένα και περισσότερες ομάδες μετά τα δικά του εγκλήματα όπως αυτό στην Άμφισσα.

Κόντρα σε μια ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων, οι “κιτρινόμαυροι” πραγματοποίησαν μια μέτρια έως κάκιστη εμφάνιση που και παρά το γεγονός ότι είχαν το προβάδισμα με το γκολ του Μπουχαλάκη, δέχτηκαν 2 γκολ μέσα σε 8 λεπτά με αποτέλεσμα να γνωρίσουν μια ιδιαίτερα επώδυνη ήττα.

Ο Σίνισα Γκόγκιτς παρέταξε τον Εργοτέλη με αρκετές αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Βύζαντα επαναφέροντας στο αρχικό σχήμα τους Βερπακόφσκις, Ρομάνο, Τζανακάκη ενώ έβαλε μαζί στην επίθεση και τον Ντάριο Ζαχόρα.

Παρ’ όλα αυτά, σχεδόν σε όλη την διάρκεια του πρώτου μέρους ο Εργοτέλης ήταν άνευρος και δεν δημιούργησε καμία ευκαιρία. Ωστόσο, μετά από μια αδράνεια της άμυνας του Φωκικού, ο Μπουχαλάκης σε κενή εστία έκανε το 0-1 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ο Εργοτέλης εμφανίστηκε μεταμορφωμένος προς το χειρότερο με τον Φωκικό να πιέζει από το πρώτο λεπτό του δευτέρου μέρους όταν ο Θέος με κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Αθανασίου.

Ο Πέτρος Δημητρίου έβαλε στο παιχνίδι τον Γιάννη Λουκίνα με το νεαρό επιθετικό να αναδεικνύεται σε χρυσή αλλαγή για τον Φωκικό καθώς πέτυχε τα δύο γκολ της μεγάλης ανατροπής επί του Εργοτέλη.

Η εμφάνιση πάντως που πραγματοποίησε ο Εργοτέλης πρέπει να αποτελέσει ένα καμπανάκι για τους παίκτες του Γκόγκιτς που παρέμειναν χωρίς νίκη μακρυά από την Κρήτη για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook