Τον.. ζάλισε η κορυφή

Ο Εργοτέλης πλήρωσε ένα ακόμα κακό του ημίχρονο και μετά την ήττα από τον Φωκικό με 2-1 ξαναβρέθηκε στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ.

Ζάλισε η κορυφή τον Εργοτέλη, που μετά την ήττα του από τον Φωκικό με 2-1 βρέθηκε και πάλι στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Φούτμπολ Λιγκ.

Η ομάδα του Σίνισα Γκόγκιτς πλήρωσε το κακό της δεύτερο ημίχρονο και ενώ είχε το προβάδισμα με 1-0, ηττήθηκε, προβληματίζοντας και πάλι για ένα ακόμα χαμένο 45λεπτό την φετινή χρονιά.

Ο Εργοτέλης δεν έχει κερδίσει μακριά από το Παγκρήτιο στον δεύτερο γύρο ενώ δύο γκολ σε ένα ματς είχε να δεχθεί από την 25η αγωνιστική όταν είχε χάσει από τον Απόλλωνα με 2-1.

Τώρα το βλέμμα στρέφεται στον εντός έδρας αγώνα της 32ης αγωνιστικής με την Λάρισα την προσεχή Κυριακή, με στόχο την επιστροφή στις νίκες που θα τον διατηρήσει σε τροχιά ανόδου.

Στον αγώνα αυτό επιστρέφουν από τιμωρία οι Σαρρής και Λαμπίν.

Εντωμεταξύ, η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ ευχαριστεί τη διοίκηση της ΠΑΕ Φωκικός για τη φιλοξενία που παρείχε στην ομάδα εκφράζοντας τις θερμές της ευχαριστίες στον Αστυνομικό Διευθυντή Φωκίδας κ. Γιάννη Πολύζο για την άψογη συνεργασία.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook