Στην Ελλάς Μονάχου ο Ξεπαπαδάκης

«Ανυπομονώ να αγωνιστώ έπειτα από ένα διάστημα αποχής”, ανέφερε ο πρώην παίκτης του Ρεθυμνιακού.

Η ανάρτηση του Ρεθυμνιακού: 

“Ο ΡΕΘΥΜΝΙΑΚΟΣ ΜΑΣ, ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΜΕ ΕΥΧΕΣ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΞΕΠΑΠΑΔΑΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΜΟΝΑΧΟΥ

Χαράς Ευαγγέλια στα… Γερμανικά

Για εκείνον το φετινό δώρο που τοποθετήθηκε κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού του δεν ήταν κλεισμένο σε κάποιο κουτί και αμπαλαρισμένο με φανταχτερό περιτύλιγμα και κορδέλα, ούτε και χρειάστηκε ο… Άγιος Βασίλης να «δαπανήσει» μυϊκό όγκο και ιδρώτα για να το κουβαλήσει. Το δικό του ήταν περιεχόμενο ενός φακέλου, έχει την μορφή εισιτηρίου και θα μπορεί να το ανοίξει κάτι λιγότερο από ένα μήνα μετά από τότε που όλοι μας ανοίγουμε βάση του εθίμου όλα εκείνα τα… καλούδια που ο πάντα χαμογελαστός γενειοφόρος άγιος μας… φέρνει. Την 17η Ιανουαρίου. Γιατί εκείνη την Κυριακή θα επιβιβαστεί στο αεροπλάνο που θα τον μεταφέρει σε κάτι παραπάνω από 4 ώρες μετά εκεί όπου θα ξεκινήσει να «γράφεται» ένα καινούριο «κεφάλαιο» καριέρας και ζωής. Για τον ταλαντούχο μέσο μας Βαγγέλη Ξεπαπαδάκη ο ερχομός του κατ’ ευχή από όλους μας 2021 φέρνει κάτι πρωτόγνωρο στα 22χρόνια ύπαρξης του ανάμεσα μας. Την πρώτη του ευκαιρία να αποδείξει εκτός των συνόρων της Ελληνικής επικράτειας την αξία και τις ικανότητες του στο λαοφιλές άθλημα. Και την ευκαιρία του την δίνει μια ομογενειακή ομάδα του Μονάχου και πιο συγκεκριμένα η Ελλάς Μονάχου (FC Hellas Munchen) που απαρτίζεται στην πλειοψηφία της από νεαρά (μ.ο. 24,7)Ελληνόπουλα της Γερμανίας και αγωνίζεται στην Κράϊς λίγκα (Kreisliga) της Γερμανικής μεγαλούπολης. Έτσι ο Βαγγέλης που αποτέλεσε την 4η ανακοινώσιμη μεταγραφική μας ενίσχυση το καλοκαίρι «άνοιξε τα φτερά» του και 5 ημέρες μετά τα 22α γενέθλια του (γεννήθηκε στις 12 Ιανουαρίου 1999) θα βρίσκεται στον νέο προορισμό της καριέρας του, όπου για τουλάχιστον 6 μήνες θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην προσπάθεια της Ελλάς Μονάχου να πετύχει τους στόχους της.

Πριν την διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω του δεύτερου κύματος έλευσης του Κορονοϊού στην χώρα μας, λίγο μετά την 1η Νοεμβρίου, ο διεθνής και με την Κ16 του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, πρόλαβε να παίξει στα 4 από τα 5 επίσημα παιχνίδια των «δελφινιών» και πέτυχε 2 γκολ στον αγώνα κυπέλλου με την Ασή Γωνιά, στα συνολικά 144’ που φόρεσε την «κυανόλευκη» φανέλα. Από την διακοπή των αθλητικών δραστηριοτήτων μέχρι και τις ημέρες που διανύουμε ο Βαγγέλης Ξεπαπαδάκης ακολούθησε πιστά το πρόγραμμα ατομικών προπονήσεων που παρέδωσε ο γυμναστής του Ρεθυμνιακού Ανδρέας Δρυγιαννάκης στους παίκτες μας και έτσι βρίσκεται σε ετοιμότητα για να ενταχθεί σε κανονικούς ρυθμούς στην νέα του ομάδα.

Η επίσημη ανακοίνωση του Ρεθυμνιακού μας:

«Το Δ.Σ. του Ρεθυμνιακού Α.Ο. ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή ΞΕΠΑΠΑΔΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟ. Η ευκαιρία που παρουσιάστηκε στον ταλαντούχο μέσο-επιθετικό να αγωνιστεί εκτός των Ελληνικών συνόρων με την ομογενειακό σύλλογο ΕΛΛΑΣ ΜΟΝΑΧΟΥ ((FC Hellas Munchen) στο πρωτάθλημα της Κράϊς λίγκα (Kreisliga), όχι απλά μας χαροποιεί, αλλά μας δίνει το έναυσμα να του μεταδώσουμε τις πιο θερμέ ς μας ευχές για την συνέχεια της καριέρας του.
Βαγγέλη ευχαριστούμε για την προσφορά σου στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε μια επιτυχημένη συνέχεια στην καριέρα σου».

Βαγγέλης Ξεπαπαδάκης: «Ανυπομονώ να αγωνιστώ»…

Λίγο μετά την επίτευξη της συνεργασίας και διανύοντας τις τελευταίες του ημέρες επί Ελληνικού εδάφους ο Βαγγέλης Ξεπαπαδάκης στις σχετικές του δηλώσεις τόνισε χαρακτηριστικά:

«Ανυπομονώ να αγωνιστώ έπειτα από ένα διάστημα αποχής εξαιτίας των δύσκολων περιστάσεων που όλοι βιώνουμε. Είμαι ενθουσιασμένος που η Ελλάς Μονάχου μου δίνει την δυνατότητα να «ανοίξω τα φτερά» μου και εκτός Ελλάδας. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω αυτόν τον σύλλογο και να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη των ανθρώπων που με επέλεξαν».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook