Στην παράταση πήρε την πρόκριση ο Αλμυρός!

Η ομάδα του Γαζίου νίκησε με 5-2 εκτός έδρας τον Αετό Λουτρών και προκρίθηκε στην δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου και θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Ευπαλίου.

Mε το… δεξί ξεκίνησε τις επίσημες υποχρεώσεις του για την φετινή σεζόν ο Αλμυρός, καθώς κέρδισε στην Λέσβο με 5-2 στην παράταση (2-2 κ.αγ.) τον Αετό Λουτρών σε εξ αναβολής αγώνα για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Αλμυρός προκρίθηκε στην επόμενη φάση, όπου και θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Απόλλωνα Ευπαλίου θα παίξει ο Αλμυρός αν περάσει τον Αετό Λουτρών και με τον Ερμή Μελιγούς θα παίξει ο Ερμής Ζωνιανών αν περάσει την Ηλιούπολη, στην δεύτερη φάση.

To σκορ άνοιξε στο 5ο λεπτό ο Μιχαλάκης για τους γηπεδούχους, όμως  ο Αλμυρός ισοφάρισε άμεσα στο 9′ με το πέναλτι του Φραγκουλάκη. Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Αλμυρός έκανε το 2-1 με τον Ντιονίσιο (46′), ενώ το 2-2 έκανε ο Σεφουλάι στο 77′ για τον Αετό Λουτρών. Ο Αλμυρός ήταν εξαιρετικός στην παράταση και πήρε τελικά την πρόκριση με 5-2. Ο Πιερτζιάκομι έκανε το 3-2 για την ομάδα του Γαζίου στο 91′ και με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 94′, ο Κατσικοκέρης “έγραψε” το 4-2. Το τελικό 5-2 για τον Αλμυρό διαμόρφωσε ο Άγγελος Χαϊντίνι στο 115′.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook