Αλμυρός: Προπονήσεις στο ΒΑΚ ενόψει του αγώνα με τον ΑΟΑΝ

Ο Αλμυρός ζήτησε και πήρε την άδεια να χρησιμοποιήσει το ΒΑΚ ενόψει του αγώνα με τον ΑΟΑΝ στον Άγιο Νικόλαο για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Η ανακοίνωση της ομάδας του Γαζίου με την οποία λέει «ευχαριστώ» στον ΟΦΗ.

Στο προπονητικό κέντρο του ΟΦΗ θα πραγματοποιεί τις προπονήσεις του τις επόμενες ημέρες ο Αλμυρός, καθώς θέλει να προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για το παιχνίδι με τον ΑΟΑΝ για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Το παιχνίδι θα γίνει στον Άγιο Νικόλαο, εκεί όπου το γήπεδο έχει φυσικό χορτάρι. Με τις προπονήσει να διεξάγονται στο ΒΑΚ, η ομάδα του Αλμυρού θέλει να προετοιμαστεί ακόμα καλύτερα για τον αγώνα.

Με ανακοίνωσή του, ο Αλμυρός ευχαρίστησε τον ΟΦΗ για την παραχώρηση του ΒΑΚ:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο, το προπονητικό επιτελείο και όλη η ομάδα του Αλμυρού, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την ΠΑΕ ΟΦΗ @oficretefc για την παραχώρηση του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου (ΒΑΚ) για τις προπονήσεις της ομάδας μας ενόψει της προετοιμασίας μας για το παιχνίδι της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την ομάδα του ΑΟ Αγίου Νικολάου και για αυτό οι προπονήσεις θα πραγματοποιηθούν σε φυσικό χορτάρι έτσι ώστε να είμαστε ακόμα πιο προετοιμασμένοι».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook