Εκτός συνέχειας από το Κύπελλο Ελλάδος ο Απόλλωνας Αγίου Ιωάννη

Η ομάδα των Χανίων γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Πανελευσινιακό κι έμεινε εκτός συνέχειας από το Κύπελλο Ελλάδος, παρότι ήταν πολύ καλή στο παιχνίδι.

Οι νταμπλούχοι Χανίων δεν κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση στο Δημοτικό Στάδιο Μεγάρων, γνωρίζοντας την ήττα – αποκλεισμό από την 1η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος με 1-0 από τον Πανελευσινιακό σε ένα ωραίο παιχνίδι, που αποτέλεσε το πρώτο επίσημο για τις δύο ομάδες για φέτος.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση υπέρ της ομάδας της Ελευσίνας πέτυχε ο Κρητικός στο 19ο λεπτό. Ο Απόλλωνας είχε τις ευκαιρίες του, δημιούργησε προϋποθέσεις για να σκοράρει και ήταν πολύ καλός στο δεύτερο ημίχρονο, όμως έμεινε εκτός συνέχειας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Απόλλωνας Αγίου Ιωάννη ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Παληγεώργου με δεύτερη κίτρινη κάρτα στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Πανελευσινιακός (Ανδρέας Σκέντζος):Γκλώτσος, Σαββουιδάκη, Αρναούτογλου (56’ Λάμπρου), Συριόπουλος, Βοσνακίδης, Μαρής (56’ Μπούσης), Μίσκου, Μακρίδης, Κρητικός, Μακρυγιάννης (56’ Σερέπας), Γεμιστός (82′ Μπέλος).

Απόλλων (Αντώνης Συροκάκης): Βλαχάκης, Ταταράκης, Μαρκουλάκης Χ., Παληγεώργος, Λαμπράκης, Μαρκουλάκης Βαγ., Παπαδόπουλος (84′ Τσόλης), Καρβούνης, Νταγκουνάκης (69′ Δρικάκης), Ψαράκης Ακ.(82′ Γκούντελος), Μαθιουδάκης.

Δείτε ξανά την αναμέτρηση:

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook