Ιστορική πρόκριση για τον Αλμυρό!

Με σκόρερ τον Κατσικοκέρη από το 5ο λεπτό ο Αλμυρός κέρδισε 1-0 τον Απόλλωνα Ευπαλίου και τώρα έχει την μεγάλη πρόκληση της Ελασσόνας για να προχωρήσει ακόμα περισσότερο στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Αλμυρός υποδέχθηκε τον Απόλλωνα Ευπαλίου στο Γάζι, στο πλαίσιο της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος. Η ομάδα του Γαζίου μπήκε πολύ καλά στο παιχνίδι, θέλοντας να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί.

Ο Αλμυρός άνοιξε το σκορ στο 5ο λεπτό με την κεφαλιά του Κατσικοκέρη, ξεκινώντας ιδανικά στην αναμέτρηση. Το 1-0 έμεινε σε όλο το πρώτο ημίχρονο, με τον Αλμυρό όμως να είναι αρκετά ανώτερος και να χάνει αρκετές ευκαιρίες να μεγαλώσει το προβάδισμά του, έχοντας ολοκληρωτική υπεροχή. Αξίζει να αναφερθεί ότι στο πρώτο ημίχρονο ο Μανώλης Παπαματθαιάκης είδε τον Παγώνη να περνάει εκτός αγώνα λόγω τραυματισμού.

Στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε η πρωτοβουλία των κινήσεων από την πλευρά του Αλμυρού με τους παίκτες του Μανώλη Παπαματθαιάκη να έχουν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα χάνοντας την μια ευκαιρία μετά την άλλη, με πρωταγωνιστές τους Φραγκουλάκη, Κατσικοκέρη και Μάγκα. Το 1-0 δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του αγώνα με τον Αλμυρό να παίρνει μια ιστορική πρόκριση που τον φέρνει πλέον στην τρίτη φάση της διοργάνωσης όπου θ’ αντιμετωπίσει την Ελασσόνα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook