Πρόκριση στα πέναλτι για τον μαχητικό ΑΟΑΝ κόντρα στην Επισκοπή!

Ο ΑΟΑΝ πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, αφήνοντας εκτός διοργάνωσης την Επισκοπή στο κρητικό ντέρμπι που έγινε στον Άγιο Νικόλαο με σκορ 4-3 στα πέναλτι (0-0 κ.δ.).

Στον Άγιο Νικόλαο έγινε το παιχνίδι με το μεγαλύτερο Κρητικό ενδιαφέρον για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, με τον ΑΟΑΝ να υποδέχεται την Επισκοπή. Το παιχνίδι ήταν σε μεγάλο βαθμό ισορροπημένο, με αρκετές καλές στιγμές για τις δύο ομάδες.

Παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων να πάρουν την πρόκριση στην κανονική διάρκεια του αγώνα, το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση καθώς έληξε με 0-0. Το παιχνίδι είχε ρυθμό και στην παράταση, με τον ΑΟΑΝ και την Επισκοπή να θέλουν να πετύχουν το γκολ που θα τους δώσει την πρόκριση για την επόμενη φάση. Αυτό δεν ήρθε ούτε στην παράταση, κι έτσι το κρητικό ντέρμπι κρίθηκε στην διαδικασία των πέναλτι.

Η πρόκριση… έμεινε στον Άγιο Νικόλαο, με τον ΑΟΑΝ να παίρνει τη νίκη με εύστοχο χτύπημα του Φουκαράκη και με σκορ 4-3, έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Γιαγκιόζη με δύο αποκρούσεις.

Σημαντικό είναι να αναφερθεί ότι από ένα δοκάρι είχαν οι δύο ομάδες, ο ΑΟΑΝ στο 45+2’ με τον Μελισσόπουλο και η Επισκοπή με τον Κρίκλοου στο 87’.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook