Κύπελλο Ελλάδος: Η σημερινή κλήρωση μπορεί να δώσει μία μοναδική ευκαιρία σε ΑΟΑΝ ή Αλμυρό

Η κλήρωση της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος έφερε αντιμέτωπο τον ΑΟΑΝ με το ζευγάρι Αλμυρός – Πανθρακικός και μπορεί να αποτελέσει μία πολύ καλή ευκαιρία για μία εκ των δύο κρητικών ομάδων.

Το αποτέλεσμα της κλήρωσης της 5ης φάσης του Κυπέλλου «έβγαλε» ένα πιθανό Κρητικό ντέρμπι, με τον ΑΟΑΝ που απέκλεισε τη δυνατή Νίκη Βόλου να τίθεται αντιμέτωπος με το νικητή του ζευγαριού Αλμυρός – Πανθρακικός (12/10).

Εάν ο Αλμυρός καταφέρει να αποκλείσει τον Πανθρακικό, τότε στην επόμενη φάση θα βρεθεί σίγουρα μία Κρητική ομάδα από την Γ’ Εθνική, κάτι το οποίο μόνο καλό μπορεί να είναι, αφού υπάρχουν πολλές πιθανότητες η επόμενη κλήρωση να την φέρει αντιμέτωπη ακόμα και με ομάδα Super League 1.

Αυτό σημαίνει ότι εάν στην επόμενη φάση καταφέρει να περάσει είτε ο ΑΟΑΝ, είτε ο Αλμυρός, το… Κρητικό ενδιαφέρον στην κλήρωση θα είναι τεράστιο, με την ομάδα που θα περάσει να έχει την ευκαιρία να δοκιμαστεί και να προσπαθήσει για την έκπληξη κόντρα σε μία ομάδα υψηλότερης κατηγορίας, γράφοντας ιστορία!

Σε κάθε περίπτωση υπάρχει και το ενδεχόμενο πρόκρισης του Πανθρακικού στην επόμενη φάση, κάτι το οποίο θα «στρέψει» το Κρητικό ενδιαφέρον μόνο στον ΟΦΗ, που θεωρείται φαβορί για την πρόκριση κόντρα στην Κηφισιά και θέλει να το επιβεβαιώσει.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook