Στο καναβάτσο και ο Πανθρακικός – Μεγάλη πρόκριση του Αλμυρού και Κρητικό ντέρμπι!

Η ομάδα του Γαζιου πέτυχε μια ιστορική πρόκριση παίρνοντας την πρόκριση για την πέμπτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας επικρατώντας του Πανθρακικού με 3-1.

Η ομάδα του Γαζιου πέτυχε μια ιστορική πρόκριση παίρνοντας την πρόκριση για την πέμπτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας επικρατώντας του Πανθρακικού με 3-1.

Ο Αλμυρός συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του στο Κύπελλο Ελλάδας και μετά την Ελασσόνα, απέκλεισε και τον Πανθρακικό στο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο του Γαζιου. Οι ποδοσφαιριστές του Μανώλη Παπαματθαιάκη ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα από την ομάδα της Κομοτηνής και στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσουν τον ΑΟΑΝ στον Άγιο Νικόλαο στο παιχνίδι που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα (18-20/10).

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 10ο λεπτό όταν μετά από εντυπωσιακή ενέργεια του Αντώνη Μπουρσέλη, ο έμπειρος μέσος έδωσε στον Λεόν που με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ.

Ο Αντώνης Μπουρσέλης άλλαξε ρόλο στο 42′ όταν από δημιουργός, έγινε εκτελεστής όταν μετά από αδράνεια της άμυνας του Πανθρακικού διπλασίασε τα τέρματα του Αλμυρού ξεσπώντας σε πανηγύρια. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 62′ με τον Γιαννακιτζίδη που είδε τον Χανιωτάκη εκτός εστίας με αποτέλεσμα να τον “κρεμάσει” και να βάλει στο παιχνίδι ξανά τον Πανθρακικό.

Ο Αλμυρός στο 90ο λεπτό σφράγισε τη νίκη – πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης όταν ο Αντωνίου δεν αστόχησε στο τετ α τετ διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook