Πινέδα: «Γνωρίζουμε τον τρόπο που παίζει ο Παναθηναϊκός»

Για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, τη μάχη του τίτλου και τη δική του παράδοση κόντρα στη συγκεκριμένη ομάδα μίλησε στην Cosmote TV ο Ορμπελίν Πινέδα.

Για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, τη μάχη του τίτλου και τη δική του παράδοση κόντρα στη συγκεκριμένη ομάδα μίλησε στην Cosmote TV ο Ορμπελίν Πινέδα.

Όσα είπε ο Πινέδα:

Για τον τρόπο που αντέδρασε η ΑΕΚ και κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στον Άρη:

«Γνωρίζαμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο ματς και ότι ο Άρης θα προσπαθούσε να κάνει το παιχνίδι του. Ξέραμε πόσο σημαντικό ήταν να μπούμε καλά για να το κερδίσουμε. Στο πρώτο ημίχρονο ίσως δεν τα πήγαμε τόσο καλά, αλλά μετά έπρεπε να γυρίσουμε το σκορ. Οπότε όλοι μαζί κάναμε μια προσπάθεια και τα καταφέραμε».

Για το αν είναι «τελικός» το παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό:

«Το έχω πει ξανά, κάθε παιχνίδι για εμάς είναι ξεχωριστό, κάθε παιχνίδι είναι «τελικός». Οπότε και το συγκεκριμένο είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Γιατί τώρα παίζουμε τα τελευταία παιχνίδια στα playoffs. Οπότε, είναι άλλος ένας «τελικός», όπως και οι προηγούμενοι. Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να μπορέσουμε να πάρουμε αυτά που θέλουμε. Γιατί σε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε, κάθε ματς είναι πολύ σημαντικό. Οπότε, ναι, είναι ένας «τελικός».

Για το αν επηρεάζουν, εν όψει του αυριανού ντέρμπι τα τρία ματς που προηγήθηκαν απέναντι στον Παναθηναϊκό:

«Γνωρίζουμε τον τρόπο που παίζει ο Παναθηναϊκός. Γνωρίζουμε ότι στα προηγούμενα παιχνίδια τα πράγματα ήταν περίπλοκα για εμάς. Αυτό που λέω εγώ είναι ότι παίζουμε έντεκα εναντίον έντεκα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι ο κάθε ένας να κάνει τη δική του δουλειά. Και όποια ομάδα έχει την καλύτερη αγωνιστική συμπεριφορά, στο τέλος θα φύγει με αυτό που επιδιώκει».

Για την καλή παράδοση που έχει «κτίσει» ο ίδιος απέναντι στον Παναθηναϊκό, σκοράροντας απέναντί του και πέρυσι και φέτος:

«Το πιο σημαντικό για όλους μας είναι να επιδιώξουμε να κερδίσουμε, ανεξάρτητα από το ποιος θα σκοράρει. Αν γίνει αυτό, όλη η ομάδα θα είναι πολύ χαρούμενη, όλοι θα το διασκεδάσουμε, όλοι θα το πανηγυρίσουμε σαν μία γροθιά. Οπότε, το σημαντικό είναι όλοι να βοηθήσουμε την ομάδα να προσπαθήσει να κερδίσει και όποιος και να σκοράρει, θα είναι καλοδεχούμενο το γκολ».

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook