Λίγοι “έπιασαν” στις ομάδες τους μετά την αποχώρηση τους από τον ΟΦΗ…

Με το 2012 να φεύγει μπορούμε να δούμε τι απέγιναν πρόσωπα που μας απασχόλησαν στους πρώτους έξι μήνες του τρέχοντος έτους. Από τον ΟΦΗ έφυγαν τόσοι και τόσοι ποδοσφαιριστές ωστόσο ελάχιστοι ήταν εκείνοι που μονιμοποιήθηκαν στις νέες τους ποδοσφαιρικές στέγες. Ο Μάντζιος έφυγε άρον – άρον από το Αζερμπαϊτζάν ενώ ο Ταυλαρίδης δεν μονιμοποιήθηκε ποτέ […]

Με το 2012 να φεύγει μπορούμε να δούμε τι απέγιναν πρόσωπα που μας απασχόλησαν στους πρώτους έξι μήνες του τρέχοντος έτους.

Από τον ΟΦΗ έφυγαν τόσοι και τόσοι ποδοσφαιριστές ωστόσο ελάχιστοι ήταν εκείνοι που μονιμοποιήθηκαν στις νέες τους ποδοσφαιρικές στέγες.

Ο Μάντζιος έφυγε άρον – άρον από το Αζερμπαϊτζάν ενώ ο Ταυλαρίδης δεν μονιμοποιήθηκε ποτέ στην 11αδα του Ατρομήτου. Ο Χόρχε Λόπεθ δεν βρήκε ομάδα και παραμένει στο ταμείο ανεργίας ενώ ο… “συνεπίθετος” του Τζόρντι πήγε στην παγωμένη Ουκρανία.

Σε ελάχιστους “βγήκε σε καλό” η αποχώρηση τους από τον ΟΦΗ και συνέχισαν να κάνουν καλές εμφανίσεις: Οι σταθερές αξίες Κάλαϊτζιτς, Ουκάρ που πήγαν στον Πλατανιά και ο Γεωργίου που αποτελεί την κολώνα της άμυνας του Λεβαδειακού.

Ωστόσο, εκείνος που κάνει την μεγαλύτερη σαιζόν της καριέρας του δείχνει να είναι ο Φώτης Παπουλής που ήδη έχει πετύχει 8 γκολ στην Κύπρο και “βγάζει μάτια” με τις εμφανίσεις του.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook