Σερί Καραγεωργίου – Πάτρικ αντιμετωπίζει ο Εργοτέλης…

Ο μήνας των… μεγάλων συγκινήσεων θα είναι ο Ιανουάριος για τον Εργοτέλη μιας και διαδοχικές αγωνιστικές θα τεθεί αντιμέτωπος των Πάτρικ Ογκουνσότο και Νίκου Καραγεωργίου. Και αν με το Νιγηριανό πήραν στον Εργοτέλη την πρώτη… κρυάδα μιας και τον βρήκαν αντίπαλο με την φανέλα της Αναγέννησης Επανωμής, το ραντεβού με τον Καβαλιώτη τεχνικό θα έχει […]

Ο μήνας των… μεγάλων συγκινήσεων θα είναι ο Ιανουάριος για τον Εργοτέλη μιας και διαδοχικές αγωνιστικές θα τεθεί αντιμέτωπος των Πάτρικ Ογκουνσότο και Νίκου Καραγεωργίου.

Και αν με το Νιγηριανό πήραν στον Εργοτέλη την πρώτη… κρυάδα μιας και τον βρήκαν αντίπαλο με την φανέλα της Αναγέννησης Επανωμής, το ραντεβού με τον Καβαλιώτη τεχνικό θα έχει την δική του ιδιαιτερότητα.

Πέραν των συναντήσεων με Ογκουνσότο, Καραγεωργίου ο Γενάρης αναμένεται να κρίνει πολλά για τον Εργοτέλη μιας και όλα τα παιχνίδια που δίνει είναι πραγματική… “φωτιά”!

Ο χρόνος ξεκινάει με την Αναγέννηση Γιαννιτσών στο Παγκρήτιο Στάδιο, στην συνέχεια πάει στον Βόλο για να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό και στην συνέχεια ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον Παναιτωλικό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook