Οι ευχές του… ΑΓΟΡΙΝΟΥ προς τον Στέργιο Κουφό!

Άπαντες στον ΑΓΟΡ βρίσκονται στο πλευρό του πετυχημένου τεχνικού και βεβαίως από την συμπαράσταση προς εκείνον δεν θα μπορούσε να λείπει και η μασκότ της ομάδας, ο ΑΓΟΡΙΝΟΣ. Η μασκότ του συλλόγου μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook έστειλε τις δικές της ευχές στον Στέργιο Κουφό και τόνισε ότι τον περιμένουν να επιστρέψει […]

Άπαντες στον ΑΓΟΡ βρίσκονται στο πλευρό του πετυχημένου τεχνικού και βεβαίως από την συμπαράσταση προς εκείνον δεν θα μπορούσε να λείπει και η μασκότ της ομάδας, ο ΑΓΟΡΙΝΟΣ.

Η μασκότ του συλλόγου μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook έστειλε τις δικές της ευχές στον Στέργιο Κουφό και τόνισε ότι τον περιμένουν να επιστρέψει σε δύο μήνες.

“Χειρουργείται αυτή την στιγμή ο προπονητής μας Στέργιος Κουφός!!!! η επέμβαση θα διαρκέσει τουλάχιστον μέχρι την 1 το μεσημέρι! οι προσευχές μας είναι μαζί του…

Η ομάδα δεν πρόκειται να αλλάξει προπονητή, θα συνεχίσει με τους Γιαπλέ και Μυκονιάτη μέχρι την επιστροφή του Στέργιου που υπολογίζουμε σε 1,5-2 μήνες!!!!!” ήταν το συγκινητικό μήνυμα του ΑΓΟΡΙΝΟΥ!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook