Το τελευταίο 24ωρο του Νίκου Αναστόπουλου ως προπονητής του ΟΦΗ

Κανένας από τους στενούς του φίλους που είχε στο Ηράκλειο δεν γνώριζε για την απόφαση του Νίκου Αναστόπουλου.

Με εκλεκτή και Ομιλήτικη παρέα βρέθηκε το πρωί ο Νίκος Αναστόπουλος που έπινε τον καφέ του μαζί με τους Χρήστο Μιχαλόπουλο και Αντώνη Κουτάντο.

Ο “Αναστό” αποχώρησε από την καφετέρια γύρω στις 2.30 το μεσημέρι και έφυγε για ένα σημαντικό ραντεβού όπως είπε ο ίδιος δίχως να αναφέρει τίποτα σε κανέναν από τους δύο καλούς του φίλους.

Στην συνέχεια αποχώρησε όπου πήγε σε μαγαζί που βρίσκεται κοντά στην περιοχή του Αγ. Τίτου και μαζί με τον Ανδρέα Σκέντζο και έναν ακόμα στενό του φίλο επικοινώνησε με τους ανθρώπους του ΟΦΗ.

Στην συνέχεια, συναντήθηκε μαζί του ο Νίκος Μαχλάς όπου έκανε προσπάθεια για να τον μεταπείσει δίχως ωστόσο να τα καταφέρει. Στην συνέχεια αποχώρησε ο τελευταίος με προορισμό το “Βαρδινογιάννειο” όπου λίγα λεπτά αργότερα έφτασε και ο Μάνθος Πουλινάκης.

Ο Νίκος Αναστόπουλος πήγε στο “Βαρδινογιάννειο” ενώ η προπόνηση ήταν σε εξέλιξη και συναντήθηκε με τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 17.30 και στην συνέχεια πήγε στα αποδυτήρια του ΒΑΚ όπου αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές λέγοντας τους ότι οι λόγοι της απόφασης του είναι καθαρά προσωπικοί.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook