Η απουσία του Καλαποθαράκου και οι… παντογνώστες

Ο άμεσος συνεργάτης του Σίνισα Γκόγκιτς, Βασίλης Καλαποθαράκος, απουσίασε από την προπόνηση της Παρασκευής και αμέσως επήλθε η διαρροή περί αποχώρησης του από τον Εργοτέλη. Όταν επικοινώνησαν με τον Καλαποθαράκο για να ενημερωθούν για αυτά τα σενάρια, ο ίδιος έπεσε από τα σύννεφα μιας και ο Σίνισα Γκόγκιτς ήταν ήδη ενημερωμένος ότι θα απουσιάσει για […]

Ο άμεσος συνεργάτης του Σίνισα Γκόγκιτς, Βασίλης Καλαποθαράκος, απουσίασε από την προπόνηση της Παρασκευής και αμέσως επήλθε η διαρροή περί αποχώρησης του από τον Εργοτέλη.

Όταν επικοινώνησαν με τον Καλαποθαράκο για να ενημερωθούν για αυτά τα σενάρια, ο ίδιος έπεσε από τα σύννεφα μιας και ο Σίνισα Γκόγκιτς ήταν ήδη ενημερωμένος ότι θα απουσιάσει για λίγες ημέρες καθώς αντιμετωπίζει ένα προσωπικό πρόβλημα με τα παιδιά του.

Όχι ότι είναι κάτι ιδιαίτερο, απλά ο Καλαποθαράκος ζήτησε λίγες ημέρες παραπάνω άδεια.

Απλά, πέραν του “Γκόγκα” δεν μπήκε κανένας στον κόπο να μάθει και να ενημερωθεί για ποιον λόγο απουσίαζε από την προπόνηση της Παρασκευής… Τουλάχιστον (προς το παρόν) δεν τίθεται θέμα αποχώρησης του από τον Εργοτέλη λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο σύλλογος. Και ο ίδιος λέει στο περιβάλλον του ότι “θα βρουν την λύση οι άνθρωποι της ομάδας, τους έχουμε εμπιστοσύνη”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook