Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά…

Δεν έχουμε κανέναν λόγο να αμφισβητήσουμε την δήλωση – διάψευση του Σίνισα Γκόγκιτς για τα όσα φέρεται να είπε στην χθεσινή του συνέντευξη. Όμως από εκεί και πέρα, από την στιγμή που ο δημοσιογράφος απάντησε και μέσα από το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας τότε αυτό κάτι σημαίνει. Ίσως τα λόγια του να παρερμηνεύτηκαν ή και να […]

Δεν έχουμε κανέναν λόγο να αμφισβητήσουμε την δήλωση – διάψευση του Σίνισα Γκόγκιτς για τα όσα φέρεται να είπε στην χθεσινή του συνέντευξη.

Όμως από εκεί και πέρα, από την στιγμή που ο δημοσιογράφος απάντησε και μέσα από το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας τότε αυτό κάτι σημαίνει.

Ίσως τα λόγια του να παρερμηνεύτηκαν ή και να μεταφέρθηκαν λάθος. Η ουσία είναι όμως ότι… κάτι ειπώθηκε από τα χείλη του “Γκόγκα” γιατί δεν μπορεί ο δημοσιογράφος να τα έβγαλε από το μυαλό του όλα αυτά περί “παραίτησης” και “κουπονιών”.

Το σίγουρο πάντως είναι πως ο Γκόγκιτς, είτε τα είπε – είτε δεν τα είπε, φανέρωσε με τα λόγια του την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται τόσο εκείνος όσο και το υπόλοιπο ποδοσφαιρικό τμήμα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook