Η υποδοχή του Μανώλη Στεφανουδάκη σε video

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχτηκαν στο Αεροδρόμιο “Νίκος Καζαντζάκης” του Ηρακλείου, όπου η Κρήτη και η Μεσαρά υποδέχτηκαν τον Χρυσό Παρολυμπιονίκη του Ρίο, Μανώλη Στεφανουδάκη!

Ο κόσμος που είχε φτάσει από τη Μεσαρά με αυτοκινητοπομπή, αλλά και κόσμος από το Ηράκλειο, περίμενε από νωρίς στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, ενώ την ώρα που ο Μανώλης βγήκε από την αίθουσα αφίξεων, ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα!

Όλοι ήθελαν να σφίξουν το χέρι  και να αγκαλιάσουν το Χρυσό Παραολυμπιονίκη που έδειχνε πολύ συγκινημένος από τη θερμή υποδοχή του κόσμου τον οποίο και ευχαρίστησε από καρδιάς! 

Θερμή υποδοχή επεφύλαξε ο κόσμος και στην Αγία Βαρβάρα, η οποία περίμενε το Χρυσό Παραολυμπιονίκη στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας, αλλά και οι Μοίρες, όπου ολοκληρώθηκαν με μια σεμνή τελετή οι εκδηλώσεις υποδοχής του Χρυσού Παραολυμπιονίκη. Πρώτη από την πόρτα των αφίξεων πέρασε η κόρη του Μανώλη Στεφανουδάκη Γιωργία, με ένα πλατύ χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη της, αλλά και με το χρυσό μετάλλιο του μπαμπά της κρεμασμένο στο λαιμό της, ποζάροντας περήφανη στους φωτογράφους, ενώ μετά από λίγγη ώρα βγήκε και ο Μεσαρίτης Χρυσός Παραολυμπιονίκης Μανώλης Στεφανουδάκης, που χάθηκε μέσα στις αγκαλιές του κόσμου

Το mesaralive.gr κατέγραψε με εικόνες και βίντεο τις όμορφες στιγμές που εκτυλίχθησαν στο αεροδρόμιο και σας μεταφέρει στιγμιότυπα από τις εκδηλώσεις υποδοχής στη Μεσαρά!!!!

Πηγή: mesaralive.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook